banner

Τζερόνιμο Στίλτον

View as
Sort by
Display per page

Η περίεργη υπόθεση της κλεμμένης τυροφλούδας

Στην Ποντικόνησο συμβαίνουν παράξενα γεγονότα. Κάποιος κλέβει μια σπάνια φλούδα τυριού και ο ύποπτος... είμαι εγώ! Μετά, σε ένα κρουαζιερόπλοιο εξαφανίζονται κάποια πολύτιμα κοσμήματα... Ο Ηρακλής κι εγώ αναλαμβάνουμε να βρούμε τους πραγματικούς ενόχους!
από
7.70 € 6.20 €

Μεγάλοι μπελάδες στο Μάτο Γκρόσο

"Θέλετε να μάθετε πώς βρέθηκα γαντζωμένος στην πόρτα ενός τζιπ που έτρεχε μέσα στο βραζιλιάνικο δάσος; Όλα άρχισαν ένα ήσυχο απόγευμα του Φλεβάρη, όταν οι φίλοι μου Μπρους Φιτ, Άγριος Γουίλι και Μάγια με πήραν από το σαλόνι μου και με εκσφενδόνισαν στη Βραζιλία. Έτσι άρχισε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, πολλή περιπέτεια! Οχ!"
από
7.70 € 6.20 €

Ο Τζερόνιμο επιστρέφει στο σχολείο

Η σειρά "Ξεκαρδιστικές Ιστορίες" του Τζερόνιμο Στίλτον απευθύνεται σε παιδιά από 7 ως 12 ετών και είναι μοναδική! Είναι η σειρά που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχει χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές. Είναι η σειρά που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδει διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία. Η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον έχουν μεταφραστεί σε 39 γλώσσες και έχουν πουλήσει 75 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Αγαπητά μου τρωκτικά, Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον. "Έπρεπε να είναι μια ξεχωριστή μέρα: ήμουν καλεσμένος στο σχολείο του Βενιαμίν, του ανιψιού μου, για να μιλήσω στους συμμαθητές του για το επάγγελμά μου... Όμως τα πράγματα, ξεκινώντας από το πρωινό ξύπνημα κιόλας, έδειχναν να πηγαίνουν πολύ στραβά. Ήταν μια αληθινή περιπέτεια!"
από
7.70 € 6.20 €

Οι περιπέτειες του Μάρκο Πόλο

Το αξέχαστο ταξίδι του Μάρκο Πόλο από τη Βενετία στη μακρινή Κίνα, στην Αυλή του Άρχοντα της Ανατολής. Παρέα με τον Τζερόνιμο Στίλτον θα γνωρίσουμε τους σταθμούς αυτού του ταξιδιού και θα ανακαλύψουμε μαγικά τοπία, μυστηριώδη πρόσωπα και μυθικά ζώα.
από
18.71 € 15.00 €

Στενές επαφές με έναν τυραννόσαυρο

Έχει τύχει να σας κυνηγάει ένας τυραννόσαυρος Ρεξ; Να φάτε ομελέτα από προϊστορικά αυγά; Να πετάει πάνω από το κεφάλι σας ένας Κουετζαλκοάτλ, το μεγαλύτερο ιπτάμενο πλάσμα όλων των εποχών;

Ε, εμένα μου έχει τύχει!

Ξεκίνησα για ένα ταξίδι στον χρόνο με τον Ποντικοναυτίλο, την καταπληκτική μηχανή του καθηγητή Βολτ, και ξαφνικά βρέθηκα στην Προϊστορία προσπαθώντας να ανακαλύψω γιατί εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι... Μα τους χίλιους ξεπουπουλιασμένους πτερόσαυρους, έζησα μία από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες της ζωής μου!

από
7.70 € 6.20 €

Στο κάστρο του βασιλιά Αρθούρου

Έχει τύχει να πάρετε μέρος σε ιπποτικούς αγώνες; Να πρέπει να απελευθερώσετε μια αιχμάλωτη δεσποσύνη; Να παρακολουθήσετε τη στέψη ενός βασιλιά;

Ε, εμένα μου έχει τύχει!

Ξεκίνησα για ένα ταξίδι στον χρόνο με τον Ποντικοναυτίλο, την καταπληκτική μηχανή του καθηγητή Βολτ, και ξαφνικά βρέθηκα στη μεσαιωνική Βρετανία, στην εποχή του βασιλιά Αρθούρου... Μα τις χίλιες μαύρες γάτες, έζησα μία από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες της ζωής μου!

από
7.70 € 6.20 €

Τα μυστικά των πυραμίδων

Έχει τύχει να σας κυνηγάνε οι κροκόδειλοι του φαραώ για να σας φάνε; Να βρεθείτε στην έρημο, χωρίς ούτε μια σταγόνα νερό; Να πρέπει να λύσετε το αίνιγμα της Σφίγγας;

Ε, εμένα μου έχει τύχει!

Ξεκίνησα για ένα ταξίδι στον χρόνο με τον Ποντικοναυτίλο, την καταπληκτική μηχανή του καθηγητή Βολτ, και ξαφνικά βρέθηκα στην Αρχαία Αίγυπτο προσπαθώντας να ανακαλύψω πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες... Μα τις χίλιες ξετυλιγμένες μούμιες, έζησα μία από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες της ζωής μου!

0.00 €

Ταξίδι στο βασίλειο της φαντασίας

Εσείς έχετε σκεφτεί ποτέ να ταξιδέψετε στο Βασίλειο της Φαντασίας; Θα θέλατε να συναντήσετε περίεργα και μυστηριώδη πλάσματα, όπως μάγισσες, γοργόνες, δράκους, ξωτικά, νάνους, γίγαντες, νεράιδες... αλλά και μονόκερους, τρολ και λυκάνθρωπους; Θα σας άρεσε να πετάξετε σε άγνωστους ουρανούς με το Δράκο του Ουράνιου Τόξου, και να με βοηθήσετε να σώσω τη Βασίλισσα των Νεράιδων; Αν ναι, τότε ελάτε μαζί μου σε αυτό το περιπετειώδες ταξίδι και ετοιμαστείτε να ανοίξετε τα φτερά της φαντασίας σας! Θα περάσετε φανταστικά! Σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.
από
18.70 € 15.00 €