banner

Ιωάννα Μπαμπέτα

View as
Sort by
Display per page

Είμαι σκέτο παιδί!

Όταν χτυπάω, δεν πρέπει να κλαίω, γιατί είμαι ολόκληρος άντρας. Έτσι μου λένε. Όταν θέλω να πάω μόνος στην παιδική χαρά, μου το απαγορεύουν, γιατί είμαι μωρό. Κι εγώ μεγαλώνω και μικραίνω ασταμάτητα. Τελικά τι είμαι; Μικρό ή μεγάλο παιδί;
από
5.50 € 4.40 €

Η Ζωή που περισσεύει...

«Δε θέλω να πάω σχολείο» σκέφτεται η Ζωή κάθε πρωί. Στην τάξη όλοι κάθονται δυο δυο. Εκτός από τη Ζωή. Στο διάλειμμα γίνεται το κορόιδο. Στα αγγλικά κάνει ομάδα πάντα με την κυρία. Και στην παράσταση του καλοκαιριού δεν μπορεί να χορέψει ταγκό όπως οι άλλοι. Αφού περισσεύει. Μια μέρα όμως όλα αλλάζουν. Η Ευτυχία εμφανίζεται μπροστά της.
0.00 €

Η καλύτερη μαμά

Ο μικρός εξωγήινος έχει μια εργασία για το σχολείο. Να ζωγραφίσει την καλύτερη μαμά σε όλο τον πλανήτη. Βάζει μέσα στο σακίδιο ένα χαρτόνι, πολλούς μαρκαδόρους και ξεκινάει. Κοιτάει προσεκτικά. Οι μαμάδες πολλές, εκείνος όμως θέλει να ζωγραφίσει την καλύτερη. Σχεδιάζει ένα σύννεφο για μαλλιά, δυο μάτια μεγάλα και συνεχίζει μέχρι που... ανακαλύπτει πως η ζωγραφιστή μαμά είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη μαμά σε όλο τον πλανήτη.
από
5.50 € 4.40 €

Η πιο σημαντική νίκη του Αχιλλέα

Ο Αχιλλέας δεν είναι απλός ήρωας. Είναι σούπερ ήρωας. Μπορεί να μη φοράει μπέρτα και στολή, όμως συνέχεια κερδίζει, και όλοι τον χειροκροτούν. Πρώτος στο σχολείο, πρώτος στο κολύμπι, πρώτος στο πιάνο, πρώτος στο καράτε, πρώτος και στο σκάκι. Ό,τι και να κάνει, έχει μάθει να βγαίνει πάντα νικητής. Γίνεται όμως να κερδίζει κανείς πάντα; Και είναι άραγε αυτό το πιο σημαντικό απ’ όλα; Μια μέρα, στο σχολείο έρχεται ένα αγόρι που γίνεται ο πιο σημαντικός αντίπαλος του Αχιλλέα στον αγώνα του για πρωτιές. Και παρόλο που ο Αχιλλέας θα τα βρει σκούρα μαζί του, θα μάθει τελικά πολλά για τον εαυτό του και για την αξία της φιλίας και θα κερδίσει την πιο σημαντική μάχη του.
από
7.70 € 6.20 €

Ο βασιλιάς λύκος

Πώς θα διαλέξουν οι λύκοι τον βασιλιά τους; Θα κάτσει στον θρόνο ο πιο δυνατός; Ο πιο διάσημος; Ο πιο χοντρός, ο πιο ψηλός; Ο πιο παλιός ή ο πιο κακός; Ή μήπως πρέπει να σκεφτούν κάτι... καινούριο εντελώς, για ν' αρέσει σε όλους αυτός ο αρχηγός; Μια φορά κι έναν καιρό... δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο... Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και κοιμούνται αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά!
από
6.00 € 4.80 €

Ο βασιλιάς λύκος

από
12.20 € 9.80 €

Οι καλημέρες ενός ιππότη

Ένας αυθεντικός ιππότης χρειάζεται πανοπλία και σπαθί για να αντιμετωπίσει έναν δράκο. Ή μήπως δεν είναι απαραίτητο; Την απάντηση θα τη μάθουμε στο νέο βιβλίο της αγαπημένης συγγραφέα Ιωάννας Μπαμπέτα.
από
12.20 € 9.80 €

Οι Συγγνώμες Μιας Μάγισσας

Μία μάγισσα χρειάζεται ραβδί, καπέλο και μια μπέρτα. Αυτό νόμιζε η Ερμιόνη. Εκείνο το πρωί στο σπίτι, προσπάθησε να μοιάσει με μάγισσα. Έψαξε παντού και κατάφερε να φτιάξει ένα καπέλο, μια μπέρτα και ένα ραβδί. Όμως στο τέλος κατάλαβε πως μάγισσα γίνεσαι και με άλλους τρόπους. Πιο απλούς και πολύ… ευγενικούς.
από
12.20 € 9.80 €

Όταν μεγαλώσω, θα γίνω...

Αμέσως, άρχισαν όλοι να λένε τα επαγγέλματα που επιθυμούν: Αστροναύτες και αεροσυνοδοί. Μάγειρες και φυσικοί. Μανάβηδες, υδραυλικοί, πυροσβέστες και μηχανικοί. Η Αρκουδίτσα, η Μυρτώ, δεν είπε λέξη. Καθόταν στην άκρη και άκουγε τα παιδιά. Δεν ήξερε τι να απαντήσει…
από
6.60 € 5.30 €