banner

James Patterson

View as
Sort by
Display per page

French Kiss : BookShots

James Patterson's BookShots. Short, fast-paced, high-impact entertainment.French detective Luc Moncrief joined the NYPD for a fresh start - but someone wants to make his first big case his last.Welcome to New York.
8.00 €

NYPD RED1: Φόνοι στο Μανχάταν

NYPD RED: Οι σκληρότεροι ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης στις δυσκολότερες υποθέσειςΜια συναρπαστική περιπέτεια στην οποία πρωταγωνιστεί μια ειδική ομάδα αστυνομικών που αναλαμβάνει την προστασία των πλούσιων, διάσημων και ισχυρών της Νέας Υόρκης.Ένας πανίσχυρος κινηματογραφικός παραγωγός δηλητηριάζεται την πρώτη μέρα του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Μανχάταν. Και αυτή είναι μόνο η αρχή για μια σειρά εγκληματικών ενεργειών: ένας ηθοποιός σκοτώνεται σε γυρίσματα, μια μολότοφ εκρήγνυται στην πρεμιέρα μιας ταινίας.Ο ντετέκτιβ Ζακ Τζόρνταν με τη νέα του συνεργάτιδα την Κάιλι Μακντόναλντ αναλαμβάνουν την υπόθεση, ενώ όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Ο δολοφόνος έχει σχεδιάσει κάθε φόνο έως την παραμικρή του λεπτομέρεια ενώ ετοιμάζει ένα εκρηκτικό φινάλε που θα καταφέρει σοβαρό πλήγμα τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και Χόλιγουντ…
από
7.70 € 6.20 €

The President is Missing

από
15.90 € 7.95 €

Γυμνάσιο - Ο αδερφός μου είναι ο μεγαλύτερος αρχιψεύταρος

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΡΕΪΦ ΚΑΤΣΑΝΤΟΡΙΑΝ... Που καταπάτησε όλους τους κανόνες του σχολείου για πλάκα, που δεν έχει δει ποτέ άριστα στον έλεγχό του, που έκανε εκατομμύρια εχθρούς στο σχολείο. Και τώρα όλοι πιστεύουν πως είμαι σαν αυτόν! Θα τους αποδείξω πως δεν έχουν δίκιο! ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!
από
11.90 € 9.50 €

Γυμνάσιο και κατασκήνωση: Το χειρότερο (και καλύτερο) καλοκαίρι της ζωής μου

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ Να δοκιµάσω µπρόκολο µε χυµό εντόµων. Να ξεµείνω στον Λόφο των Φιδιών. Να ηγηθώ της Επιχείρησης: Σαβουρώνουµε µετά το Σιωπητήριο. Να µε σώσει όµορφη ναυαγοσώστρια. Να έχω πάρε δώσε µε δηλητηριώδη κισσό. Να εκδικηθώ τα αποβράσµατα της «πιο κουλ καλύβας». Να πιάσω φιλίες µε τους Μοσχοπόντικες, που ξέρουν καλά πώς να µπλέκουν σε µπελάδες. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ – ΑΥΤΟ ?Ε ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
από
12.20 € 9.80 €

Μαξ Αϊνστάιν 3- Σωτήρες του μέλλοντος

H Μαξ Άινσταϊν δε θα γίνει ποτέ ένα συνηθισμένο 12χρονο παιδί. Κι αυτό γιατί...
• Πηγαίνει στο σχολείο προσπαθεί να ξεφύγει από μια ομάδα κακών.
• Γνωρίζει τα πάντα για μιλά με τον Άλμπερτ Άινσταϊν.
• Περνά χρόνο με την οικογένειά της αναζητώντας πληροφορίες για τους γονείς της.
• Παίζει παιχνίδια σώζει τον κόσμο με τη βοήθεια των ιδιοφυών φίλων της.

Εντελώς ασυνήθιστα πράγματα – εκτός κι αν είσαι η Μαξ Άινσταϊν!

Τώρα η Μαξ και οι φίλοι της επιστρέφουν και έρχονται αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο πρόβλημα που ανέλαβαν ποτέ: την παγκόσμια πείνα. Ενώ οι Μαχητές για την Αλλαγή καταπιάνονται με αυτό το τεράστιο ζήτημα, η Μαξ προσπαθεί επίσης να ξεφύγει απ’ τη μοχθηρή Κορπ και τον άσπονδο εχθρό της, τον δρα Ζιμ – και δεν είναι οι μόνοι που ψάχνουν τη Μαξ. Καθώς όλοι την καταδιώκουν, εκείνη ανακαλύπτει ότι ο Άινσταϊν είχε δημιουργήσει μια
χρονομηχανή, η οποία ίσως να της δώσει στοιχεία ια το παρελθόν της – το μακρινό παρελθόν της…

Η πρώτη και μοναδική παιδική σειρά περιπέτειας με την επίσημη έγκριση του Αρχείου Άλμπερτ Άινσταϊν!
από
17.70 € 15.93 €

Οι τελευταίες μέρες του Τζον Λένον

Ο James Patterson ξεδιπλώνει την ιστορία της δολοφονίας της μεγαλύτερης προσωπικότητας στην ιστορία της μουσικής με τη δύναμη της πλοκής ενός αληθινού εγκλήματος. Το καλοκαίρι του 1980, μια δεκαετία μετά τη διάλυση των Beatles, ο Τζον Λένον είχε υπογράψει με νέα δισκογραφική εταιρεία. Ήταν έτοιμος να πειραματιστεί με τη μουσική και για πρώτη φορά μετά από χρόνια να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ. Με ένα από τα καλύτερα τραγούδια του, το «Imagine», είχε ήδη αποδείξει πως μπορεί να σταθεί μόνος στην κορυφή και ετοιμαζόταν να επιστρέψει πάλι εκεί. Ένας επικίνδυνος και εμμονικός θαυμαστής Από την ημέρα που ο Τζον Λένον έφυγε από τους Beatles και ακολούθησε σόλο καριέρα και μια ζωή με την Γιόκο Όνο στη Νέα Υόρκη, ο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν προετοίμαζε τη δολοφονία του ήρωά του. Ήταν πεπεισμένος ότι ο Λένον είχε σπαταλήσει το ταλέντο του και είχε παραπλανήσει τους οπαδούς του με τα μηνύματα του για την ελπίδα και την ειρήνη. Τον Δεκέμβριο του 1980, ο Τσάπμαν επιβιβάστηκε σε μια πτήση από τη Χαβάη και πήγε στη Νέα Υόρκη με ένα όπλο στις αποσκευές του. Δεν επέστρεψε ποτέ ξανά σπίτι του.
από
18.00 € 14.40 €

Το καρουζέλ του τρόμου

NYPD RED: Οι σκληρότεροι ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης στις δυσκολότερες υποθέσεις. Μια συναρπαστική περιπέτεια στην οποία πρωταγωνιστεί μια ειδική ομάδα αστυνομικών που αναλαμβάνει την προστασία των πλούσιων, διάσημων και ισχυρών της Νέας Υόρκης.
Τίποτα δεν έχει προετοιμάσει τους σκληρότερους ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης για το θέαμα που αντικρίζουν όταν καλούνται στον τόπο του εγκλήματος, στην καρδιά του Σέντραλ Παρκ. Μια άγρια δολοφονημένη γυναίκα είναι δεμένη σε ένα από τα αλογάκια του καρουζέλ το οποίο γυρίζει τρελά μες στο λυκαυγές. Πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες της νεοϋορκέζικης κοινωνίας και η δολοφονία της είναι η τέταρτη κατά σειρά...
0.00 €