banner

Νικήτας Π. Στέλλας

Προβολή ως
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Σταυρόλεξα για τη Β΄ Δημοτικού, α΄ τεύχος

Η σειρά των βιβλίων αυτών προτείνει έναν πρωτοπόρο, ευχάριστο και έξυπνο τρόπο εκμάθησης και εμπέδωσης της ορθογραφίας των λέξεων καρτέλας κατά μάθημα για κάθε τάξη. Το παιδί ψυχαγωγείται μαθαίνοντας τόσο κατά τη σχολική περίοδο όσο και στις διακοπές. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σταυρόλεξων, ακροστιχίδων και κρυπτόλεξων με πλούσια, δελεαστική εικονογράφηση.
από
6,50 € 5,20 €

Σταυρόλεξα για τη Β΄ Δημοτικού, β΄ τεύχος

Η σειρά των βιβλίων αυτών προτείνει έναν πρωτοπόρο, ευχάριστο και έξυπνο τρόπο εκμάθησης και εμπέδωσης της ορθογραφίας των λέξεων καρτέλας κατά μάθημα για κάθε τάξη. Το παιδί ψυχαγωγείται μαθαίνοντας τόσο κατά τη σχολική περίοδο όσο και στις διακοπές. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σταυρόλεξων, ακροστιχίδων και κρυπτόλεξων με πλούσια, δελεαστική εικονογράφηση.
από
6,50 € 5,20 €

Σταυρόλεξα για την E΄ Δημοτικού

Tα «Σταυρόλεξα με τις λέξεις της καρτέλας για την E΄ Δημοτικού» είναι μια πρωτότυπη εργασία που περιέχει κατά μάθημα —σε σταυρόλεξα, ακροστιχίδες και κρυπτόλεξα— τις λέξεις της καρτέλας, λέξεις από τα «Γράφω και μαθαίνω», όπως και άλλες λέξεις μέσα από τα κείμενα του σχολικού βιβλίου «Η γλώσσα μου». Τo βιβλίo αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς από μαθητές της E΄ Δημοτικού ή στις διακοπές από παιδιά που θα πάνε το Σεπτέμβριο στην τάξη αυτή. Από παιδιά που θέλουν να «παίξουν» με τις λέξεις της καρτέλας και παίζοντας να εξοικειωθούν με τη χρήση τους ή να προετοιμαστούν καλύτερα στην ορθογραφία.
από
7,70 € 6,20 €

Σταυρόλεξα για την Δ΄ Δημοτικού

Tα «Σταυρόλεξα με τις λέξεις της καρτέλας για την Δ΄ Δημοτικού» είναι μια πρωτότυπη εργασία που περιέχει κατά μάθημα —σε σταυρόλεξα, ακροστιχίδες και κρυπτόλεξα— τις λέξεις της καρτέλας, λέξεις από τα «Γράφω και μαθαίνω», όπως και άλλες λέξεις μέσα από τα κείμενα του σχολικού βιβλίου «Η γλώσσα μου». Τo βιβλίo αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς από μαθητές της Δ΄ Δημοτικού ή στις διακοπές από παιδιά που θα πάνε το Σεπτέμβριο στην τάξη αυτή. Από παιδιά που θέλουν να «παίξουν» με τις λέξεις της καρτέλας και παίζοντας να εξοικειωθούν με τη χρήση τους ή να προετοιμαστούν καλύτερα στην ορθογραφία.
από
7,70 € 6,20 €

Σταυρόλεξα για την ΣΤ΄ Δημοτικού

Tα «Σταυρόλεξα με τις λέξεις της καρτέλας για την ΣΤ΄ Δημοτικού» είναι μια πρωτότυπη εργασία που περιέχει κατά μάθημα —σε σταυρόλεξα, ακροστιχίδες και κρυπτόλεξα— τις λέξεις της καρτέλας, λέξεις από τα «Γράφω και μαθαίνω», όπως και άλλες λέξεις μέσα από τα κείμενα του σχολικού βιβλίου «Η γλώσσα μου». Τo βιβλίo αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς από μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού ή στις διακοπές από παιδιά που θα πάνε το Σεπτέμβριο στην τάξη αυτή. Από παιδιά που θέλουν να «παίξουν» με τις λέξεις της καρτέλας και παίζοντας να εξοικειωθούν με τη χρήση τους ή να προετοιμαστούν καλύτερα στην ορθογραφία.
από
9,50 € 7,60 €

Σταυρόλεξα ορθογραφίας με τις λέξεις του σχολικού βιβλίου της Γλώσσας Α΄ Δημοτικού

Σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα και άλλα παιχνίδια που διασκεδάζουν, αλλά και βοηθούν τους μαθητές να μάθουν την ορθογραφία των λέξεων που προτείνονται από το σχολικό βιβλίο της Γλώσσας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και κατά την περίοδο των διακοπών από μαθητές που θα πάνε ή που έχουν τελειώσει την αντίστοιχη τάξη.
από
10,00 € 8,00 €

Σταυρόλεξα ορθογραφίας με τις λέξεις του σχολικού βιβλίου της Γλώσσας Β΄ Δημοτικού

Τα Σταυρόλεξα Ορθογραφίας µε τις λέξεις του σχολικού βιβλίου της Γλώσσας Β΄ Δηµοτικού «Ταξίδι στον κόσµο της Γλώσσας» περιέχουν κατά ενότητα, σε σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα και σαλιγκαροκρυπτόλεξα, τις λέξεις που µαθαίνουν να γράφουν ορθογραφηµένα οι µαθητές της Β΄ Δηµοτικού. Επίσης, υπάρχουν και λεξιλογικές ασκήσεις, προσαρµοσµένες στο επίπεδο των µαθητών αυτής της τάξης. Το βιβλίο αυτό µπορεί να χρησιµοποιηθεί από µαθητές σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στις διακοπές για εξάσκηση στην ορθογραφία, αλλά και από παιδιά που έχουν τελειώσει την τάξη αυτή, για επανάληψη.
από
9,86 € 7,90 €

Σταυρόλεξα ορθογραφίας με τις λέξεις του σχολικού βιβλίου της Γλώσσας Γ΄ Δημοτικού

Σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα και άλλα παιχνίδια που διασκεδάζουν αλλά και βοηθούν τους μαθητές να μάθουν την ορθογραφία των λέξεων που προτείνονται από το σχολικό βιβλίο της Γλώσσας. Τα βιβλία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και κατά την περίοδο των διακοπών από μαθητές που θα πάνε ή που έχουν τελειώσει την αντίστοιχη τάξη.
από
9,46 € 7,60 €