banner

Κάθριν Απλγκέιτ

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Ο ένας και μοναδικός Ιβάν

Οι άνθρωποι λένε: Ο γορίλας του αυτοκινητόδρομου. Ο πίθηκος στην Έξοδο 8. Ο ένας και μοναδικός Ιβάν, ο φοβερός και τρομερός γορίλας. Εμένα φωνάζουν με αυτά τα ονόματα, αλλά δεν είμαι εγώ. Εγώ είμαι ο Ιβάν, σκέτο Ιβάν, μόνο Ιβάν. Νομίζω πως γεννήθηκα καλλιτέχνης. Ακόμα κι όταν ήμουν μωρό, στην αγκαλιά της μάνας μου, είχα καλλιτεχνικό μάτι. Έβλεπα σχήματα στα σύννεφα και γλυπτά στις πέτρες που κατρακυλούσαν στα ρυάκια. Γραπωνόμουν από χρώματα - από το κατακόκκινο λουλούδι που δεν έφτανα, από το εβένινο πουλί που πετούσε δίπλα μου. Η Κάθριν Άπλγκεϊτ δημιουργεί με χιούμορ και ευαισθησία μια αξέχαστη ιστορία για τη φιλία, την τέχνη και την ελπίδα. Έγραψε το βιβλίο Ο ένας και μοναδικός Ιβάν εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία. Ο πραγματικός Ιβάν ζούσε μόνος του σ' ένα μικροσκοπικό κλουβί για είκοσι εφτά χρόνια, σ' ένα εμπορικό κέντρο, προτού μεταφερθεί μετά από τη δημόσια κατακραυγή στον Ζωολογικό Κήπο της Ατλάντας όπου στεγάζεται η μεγαλύτερη αγέλη από γορίλες στις ΗΠΑ. Έγινε διάσημος και ήταν πολύ αγαπητός έως το θάνατό του το καλοκαίρι του 2012. Ο Ιβάν ήταν πασίγνωστος για τις ζωγραφιές του, τις οποίες «υπέγραφε» με το αποτύπωμα του αντίχειρά του.
0,00 €

Ο ένας και μοναδικός Ιβάν

Έχοντας περάσει είκοσι επτά χρόνια πίσω απ’ τους γυάλινους τοίχους του κλουβιού του σ’ ένα εμπορικό κέντρο, ο Ιβάν έχει συνηθίσει να τον παρακολουθεί ο κόσμος. Σχεδόν ποτέ δε σκέφτεται τη ζωή του στη ζούγκλα. Αντιθέτως, ο Ιβάν ασχολείται με την τηλεόραση, τους φίλους του, τη Στέλα και τον Μπομπ, και με τη ζωγραφική. Ωστόσο, όταν συναντά τη Ρούμπι, ένα ελεφαντάκι που μόλις αιχμαλωτίστηκε, αναγκάζεται να δει το σπίτι τους και την τέχνη του με νέο βλέμμα.

Αυτό το μυθιστόρημα της γνωστής συγγραφέως Κάθριν Άπλγκεϊτ, με την υπέροχη εικονογράφηση, εξυμνεί τη δύναμη της φιλίας που μπορεί να μεταμορφώσει τον κόσμο. Εμπνευσμένο απ’ την αληθινή ιστορία ενός γορίλλα, γνωστού ως Ιβάν, αφηγείται τη ζωή του στην αιχμαλωσία και τις περιπέτειές του.

από
11,10 € 8,90 €

Ο φίλος μου ο Κρένσο

Ο Τζάκσον και η οικογένειά του περνάνε δύσκολες μέρες. Δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το ενοίκιό τους. Δεν έχουν χρήματα ούτε καν για το φαγητό τους. Οι γονείς του, η αδελφούλα του και ο σκύλος τους ίσως χρειαστεί να μείνουν στο μίνι βαν τους. Για άλλη μια φορά.

Ο Κρένσο είναι ένας γάτος. Είναι μεγάλος, ντόμπρος και... φανταστικός. Έχει επιστρέψει στη ζωή του Τζάκσον για να τον βοηθήσει. Όμως, αρκεί ένας φανταστικός φίλος για να βοηθήσει αυτή την οικογένεια ώστε να μη χάσει τα πάντα;

Μια γλυκιά ιστορία για την αξία της φιλίας, πραγματικής ή φανταστικής.

από
11,10 € 8,90 €

Σκυλάκος και κούταβος 1

Ο Σκυλάκος έχει συνηθίσει τα πράγματα στην οικογένειά του να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Του αρέσει η ρουτίνα. Η Γάτα όμως του λέει ότι έχει γίνει βαρετός. Όλα όμως αλλάζουν, όταν εμφανίζεται ο Κούταβος! Ο Κούταβος είναι παιχνιδιάρης και σκανταλιάρης. Κάνει το σπίτι άνω κάτω! Σύντομα, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ο Κούταβος χρειάζεται λίγη εκπαίδευση, και έτσι τον στέλνουν στο σχολείο καλών τρόπων. Όταν επιστρέφει, ο Κούταβος έχει αλλάξει. Πλέον δεν είναι ούτε άτσαλος ούτε κάνει σκανταλιές. Αλλά ο Σκυλάκος βλέπει ότι ο Κούταβος δεν είναι χαρούμενος, οπότε αποφασίζει να τον βοηθήσει και ανακαλύπτει ξανά τι σημαίνει να περνάς καλά. Το Σκυλάκος και Κούταβος εγκαινιάζει μια καινούρια τρυφερή σειρά από την αγαπημένη συγγραφέα Κάθριν Άπλγκεϊτ.
από
12,20 € 10,98 €

Σκυλάκος και κούταβος 2: Σώζουν τον κόσμο

Στον Σκυλάκο αρέσει η ρουτίνα: ένας ωραίος υπνάκος, φαγητό… κι άλλος υπνάκος. Η ζωή είναι ωραία. Η ζωή είναι ωραία και για τον Κούταβο, αν και φοβάται τους γιγαντιαίους σκίουρους. Αν ήταν πιο γενναίος, θα μπορούσε να γίνει και ήρωας. Ίσως ένας ήρωας που μπορεί και πετάει! Αλλά οι ήρωες δε φοβούνται τους γιγαντιαίους σκίουρους… Όταν ο Σκυλάκος και ο Κούταβος συναντούν ένα τόσο δα φοβισμένο πουλάκι, αποφασίζουν να το βοηθήσουν. Μπορεί ο Σκυλάκος και ο Κούταβος να μην πετούν, αλλά είναι πολύ καλοί στο να βοηθούν. Ίσως να είναι και ήρωες! Το δεύτερο βιβλίο της τρυφερής νέας σειράς από την αγαπημένη συγγραφέα Κάθριν Άπλγκεϊτ.
από
12,20 € 10,98 €

Σκυλάκος και κούταβος 3: Ψάχνουν το χουχούλιασμα

Όταν η Γάτα ανακοινώνει ότι οι άνθρωποι της έκαναν ένα δώρο, ο Σκυλάκος και ο Κούταβος ανυπομονούν να μάθουν τι είναι. Η Γάτα απέκτησε καινούριο κρεβάτι, αλλά της λείπει το προηγούμενο, που ήταν χουχουλιάρικο. Τότε οι φίλοι της αποφασίζουν να τη βοηθήσουν να το βρει. Κάθε αλλαγή είναι δύσκολη, και η πολυβραβευμένη συγγραφέας Κάθριν Άπλγκεϊτ καταλαβαίνει πώς νιώθει κανείς όταν του λείπει μια αγαπημένη πηγή ασφάλειας. Οι αναγνώστες κάθε ηλικίας θα εκτιμήσουν τη φιλία και την ενσυναίσθηση αυτών των τριών φίλων, καθώς και το μεγαλόκαρδο χιούμορ τους.
από
12,20 € 10,98 €