banner

Σαμ Άσερ

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Άνοιξη

Η άνοιξη είναι εδώ και μαζί της κι η… βροχή. Ένα μικρό αγόρι περιμένει ανυπόμονα, στο πλάι του παππού του, να βγει έξω για να πλατσουρίσει και να παίξει στα ρυάκια που άφησε πίσω της η μπόρα. Λίγη ακόμα υπομονή, και μια μοναδική περιπέτεια τους περιμένει στους μουσκεμένους δρόμους και στα υγρά σοκάκια της πόλης… Ο Sam Usher είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αγγλίας. Το ντεμπούτο του «Can You See Sassoon?» συμπεριλήφθηκε στις βραχείες λίστες για το Βραβείο Waterstones και το Βραβείο Παιδικού Βιβλίου Red House. Από τις εκδόσεις Φουρφούρι κυκλοφορεί ολόκληρη η σειρά παιδικών βιβλίων του για τις εποχές, η οποία είναι αφιερωμένη στη σχέση των παππούδων με τα εγγόνια τους. Ζει στην Αγγλία. Το τρίτο βιβλίο της αγαπημένης σειράς του Sam Usher για τις εποχές, μια ευαίσθητη και παιχνιδιάρικη αποτύπωση των παιδικών ονείρων και της τρυφερής σχέσης μεταξύ παππού και εγγονού.
από
14,40 € 12,96 €

Βροχή

"Όταν ξύπνησα το πρωί, έβρεχε». Βρέχει καταρρακτωδώς και ένα μικρό αγόρι δε βλέπει την ώρα να πάει έξω. Όμως, ο παππούς του έχει άλλη άποψη... Όταν επιτέλους βγαίνουν από το σπίτι, τους περιμένει μια απροσδόκητη περιπέτεια. Μια υπέροχα εικονογραφημένη ιστορία, ύμνος στη φαντασία, από τον ανερχόμενο συγγραφέα και εικονογράφο Σαμ Άσερ.
από
11,10 € 8,90 €

Φθινόπωρο: Η καταιγίδα

Έξω ο άνεμος φυσάει δυνατά και όλα δείχνουν ότι έρχεται καταιγίδα. Ένα αγόρι πείθει τον παππού του να βγουν έξω, όμως αυτός έχει μια καλύτερη ιδέα: Να πετάξουν ψηλά με τον χαρταετό. Ο αετός δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο σπίτι, όμως η αναζήτηση τους γεμίζει χρωματιστές αναμνήσεις. Κι όταν τελικά βρεθεί, θα αρχίσει μια νέα περιπέτεια ψηλά στον ουρανό, ανάμεσα στην καταιγίδα! Ένα τρυφερό βιβλίο, με υπέροχη εικονογράφηση, που αποτυπώνει την εποχή του φθινοπώρου με έναν αναπάντεχο και γεμάτο φαντασία τρόπο.
από
14,43 € 12,99 €

Χιόνι

«Όταν ξύπνησα το πρωί, χιόνιζε!» Μια έκπληξη περιμένει ένα μικρό αγοράκι και τον παππού του αυτή την ξεχωριστή μέρα που τα πάντα είναι λευκά. Μια υπέροχα εικονογραφημένη ιστορία, ύμνος στη φαντασία, από τον ανερχόμενο συγγραφέα και εικονογράφο Σαμ Άσερ.
από
11,10 € 8,90 €