banner

Φίλιππος Μανδηλαράς

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Les douze dieux de l Olympe

Les douze dieux vivaient sur l’Olympe et c’etait de la qu’ils regnaient sur le monde entier.

Leurs aventures, ecrites simplement et accompagnees d’une illustration humoristique, offrent des connaissances classiques et captent l’attention des petits lecteurs.

από
4,99 € 4,00 €

The Twelve Gods of Olympus

The twelve Gods of Ancient Greece lived on Mount Olympus and from there they ruled the world and the humans beneath them. Their stories still enchant us, thousands of years after they were first told.
από
10,00 € 8,00 €

Αθήνα, η πόλη της Αθηνάς

Η ιστορία,για το πώς πήρε το όνομα της η πόλη της Αθήνας,  ο διαγωνισμός ανάμεσα στην θεά Αθηνά και τον θεό της θάλασσας τον Ποσειδώνα. Ένα βιβλίο γράμμένο με απλά στιχάκια και με χαρούμενη και αστεία εικονογράφηση που θα διασκεδάσει τα παιδιά..
0,00 €

Αθήνα, πόλη μαγική- Η πρώτη μου Ιστορία

Η ιστορία της Αθήνας από τη μυθική εποχή που την ίδρυσε ο Κέκροπας και τη διεκδικούσαν δυο θεοί, ως τις μέρες μας, μέσα από μια μαγική διαδρομή στους αιώνες, που αποτυπώνεται ακόμη στους λόφους, τους βράχους και τα στενά της πόλης. Μια μοναδική ευκαιρία να κάνουν τα παιδιά την πρώτη γνωριμία τους με την ιστορία της πόλης που όλοι στον κόσμο θέλουν κάποτε να επισκεφτούν.
από
9,99 € 8,99 €

Αλλόκοτες ιστορίες

29 Ιστορίες Δημιουργικής Γραφής κι ένα τετράδιο φαντασίας. Δυο συγγραφείς προκαλούν ο ένας τον άλλον να γράψει μια ιστορία με λέξεις που μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους. Μια προπόνηση της φαντασίας, μια εξερεύνηση του παράλογου και της ανοησίας, μια απόπειρα απελευθέρωσης από τους κανόνες. Μια σειρά βιβλίων με αλλόκοτες, απίθανες, ατίθασες, ανόητες, παράλογες ιστορίες κι ένα τετράδιο Δημιουργικής Γραφής, που θα σε οδηγήσουν από την έμπνευση στη δημιουργία, από τη θεωρία στην πράξη και από τη μέθοδο στο αποτέλεσμα.
από
8,80 € 7,00 €

Αν ήσουν ζώο, ποιο ζώο θα ήσουν;

Όταν η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να φέρουν στο σχολείο τα αγαπηµένα τους ζωάκια, δεν περίµενε πως εκείνα θα έφερναν ΑΛΗΘΙΝΑ! Σιγά σιγά η τάξη µεταµορφώνεται σε ζούγκλα, σε σαβάνα, σε ωκεανό… Με ζώα άγρια, ντροπαλά ή ανυπόφορα… Ακριβώς όπως και τα παιδιά της τάξης. Όλα µαζί, όµως, κάνουν µια ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΕΑ!
από
10,90 € 8,70 €

Αντιγόνη, το κορίτσι που αγαπούσε τους λύκους

Η ιστορία της Αντιγόνης, της βασιλοπούλας που επέμενε να τιμήσει τη λυκίσια καταγωγή της, βάζοντας την πάνω από την εξουσία και τους νόμους του βασιλιά Κρέοντα. Έτσι, προτίμησε να ακολουθήσει τον πατέρα της στο σκοτεινό δάσος όπου ζούσε, γιατί μόνο έτσι πίστευε ότι θα παραμείνει ελεύθερη! Μια σύγχρονη ματιά στους τραγικούς ήρωες, με κάθε σεβασμό στα παιδιά που διαβάζουν πρώτη φορά την ιστορία τους. Έχοντας την πεποίθηση ότι οι νεαροί αναγνώστες μπορούν να ακούσουν οποιαδήποτε ιστορία, αρκεί να τους σέβεται, ο Φίλιππος Μανδηλαράς αποκωδικοποιεί τους μύθους πάνω στους οποίους βασίζονται οι αρχαίες τραγωδίες και τα σύμβολα που τις διατρέχουν, και παραδίδει ιστορίες προσιτές σε κάθε παιδί. Με τα ζωντανά της χρώματα, τις παιδικές φιγούρες και τα ονειρικά τοπία στις λέξεις, η Ναταλία Καπατσούλια αναδεικνύει το παραμυθιακό στοιχείο, έτσι όπως έχει αποδείξει ότι μπορεί πολύ καλά να κάνει.
από
9,70 € 8,73 €

Απίθανες ιστορίες

11 Ιστορίες Δημιουργικής Γραφής κι ένα τετράδιο φαντασίας. Στις "Απίθανες ιστορίες", ο ένας συγγραφέας ψάχνει στην επικαιρότητα και φέρνει την απίθανη είδηση, απ’ όποιο μέρος του κόσμου κι αν προέρχεται αυτή, κι ο άλλος εμπνέεται από την είδηση και γράφει μια ελεύθερη ιστορία. Μια προπόνηση της φαντασίας, μια εξερεύνηση της δύναμης των λέξεων, του απίθανου, του παράλογου· μια απόπειρα απελευθέρωσης από τους κανόνες. Ένα ακόμα βιβλίο της σειράς των αλλόκοτων, απίθανων, ατίθασων, ανόητων, παράλογων ιστοριών μαζί με ένα Τετράδιο Δημιουργικής Γραφής, ώστε να περάσεις εύκολα από τη θεωρία στην πράξη και από τη μέθοδο στο αποτέλεσμα.
από
7,70 € 6,20 €

Απόλλωνας και Άρτεμη

Η ιστορία του Απόλλωνα και της Αρτεμης,
από
9,98 € 8,00 €

Ατίθασες ιστορίες

31 Ιστορίες Δημιουργικής Γραφής κι ένα τετράδιο φαντασίας! Στις "Ατίθασες ιστορίες", ο ένας συγγραφέας γράφει την αρχή της ιστορίας και ο άλλος την ολοκληρώνει δίνοντας το δικό του νόημα στις αρχικές προτάσεις. Μια προπόνηση της φαντασίας, μια εξερεύνηση της δύναμης των λέξεων, του ατίθασου, του παράλογου, του ανόητου, μια προσπάθεια απελευθέρωσης από τους κανόνες. Μια σειρά βιβλίων με αλλόκοτες, απίθανες, ατίθασες, ανόητες, παράλογες ιστορίες κι ένα Τετράδιο Δημιουργικής Γραφής, που θα σε οδηγήσουν από την έμπνευση στη δημιουργία, από τη θεωρία στην πράξη και από τη μέθοδο στο αποτέλεσμα.
από
6,60 € 5,30 €