banner

Τζούλια Ντόναλντσον

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Ζωγραφίζω παρέα με το Γκρούφαλο

Πάρτε τα μολύβια και το χρώματα σας και ετοιμαστείτε να ζωγραφίσετε παρέα με το Γκρούφαλο κι όλους τους φίλους του στο σκοτεινό δάσος!Περιέχει: Σχέδια – Ζωγραφική – Χρωματισμούς κι ένα σωρό άλλες δημιουργικές δραστηριότητες! 
από
3,80 € 2,70 €

Ζωογραφιές, η πρώτη μου πινακοθήκη ζώων

Μια συναρπαστική εξερεύνηση του ζωικού κόσµου µέσα από ένα ευφυές παιχνίδι ερωτήσεων. Και, µαζί, ένα παιχνίδι µε µαγευτικές εικόνες και παράξενες σελίδες. Ένα βιβλίο που εξάπτει τη φαντασία και κινεί την περιέργεια µικρών και µεγάλων.
0,00 €

Η ιστορία του Ηλία που αγαπούσε τα βιβλία

Ζούσε κάποτε ένα αγόρι που το λέγανε Ηλία, όλοι ξέρανε καλά πως λατρεύει τα βιβλία.Ποιο ήταν όμως το βιβλίο που ο Ηλίας αγαπούσε,Δεν το χόρταινε ποτέ και γι’ αυτό όλο μιλούσε;Ένα βιβλίο-έκπληξη που δεν τελειώνει ποτέ, μα ποτέ!«Ένα βιβλίο που αποθεώνει τα βιβλία και την ανάγνωση» The Scotsman 
0,00 €

Η ντετέκτιβ Ανιές

Σνιφ, σνιφ, σνιφ - η ντετέκτιβ Ανιές όλα ήθελε να τ’ αναλύσει, μυστήριο δεν άφηνε που να μη βρει τη λύση! Η Ανιές, η σκυλίτσα του Πέτρου, έχει τη μοναδική ικανότητα να ανιχνεύει όλες τις μυρωδιές. Άλλοτε ψάχνει να βρει μια χαμένη κάλτσα, άλλοτε μια χαμένη μπάλα κι άλλοτε ανιχνεύει μυρωδιές που έρχονται από πολύ μακριά. Κάθε Τρίτη ο Πέτρος την παίρνει μαζί του στο σχολείο κι αυτή ακούει τα παραμύθια που της διαβάζουν τα παιδιά. Μια Τρίτη, όμως, ανακαλύπτουν ότι λείπουν όλα τα βιβλία από την τάξη. Ποιος μπορεί να τα έκλεψε και γιατί; Η ντετέκτιβ Ανιές δε θα αργήσει να βρει τον δράστη... Μια υπέροχη ιστορία για την ανάγνωση, τις βιβλιοθήκες και τη σχέση ανάμεσα σ’ ένα αγόρι και την ιδιαίτερη σκυλίτσα του. Από την ασύγκριτη Τζούλια Ντόναλντσον και τη βραβευμένη εικονογράφο Σάρα Ότζιλβι.
από
9,90 € 7,90 €

Η πριγκίπισσα και ο μάγος

Επτά ευκαιρίες έχει η Ελάιζα να το σκάσει αφού πρώτα το χρώμα της και τη μορφή αλλάξει. Κάθε φορά όμως που η πριγκίπισσα Ελάιζα μεταμορφώνεται -σε γαλάζιο ψάρι, σε πορτοκαλί αλεπού, σε μαύρη γάτα-, ο κακός μάγος τη βρίσκει και της αναθέτει μια κοπιαστική δουλειά. Θα καταφέρει η θαρραλέα πριγκίπισσα να τον ξεγελάσει και να επιστρέψει στο παλάτι εγκαίρως για να γιορτάσει τα γενέθλιά της;
0,00 €

Η φάλαινα και το σαλιγκάρι

"Αχ, πόσο θα ΄θελα στη θάλασσα να ταξιδέψω" είπε το σαλιγκάρι. Ένα σαλιγκάρι ξεκινάει να γνωρίσει τον κόσμο πάνω στην ουρά της φάλαινας. Όταν όμως η φάλαινα εξοκείλει στα ρηχά, το σαλιγκάρι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Θα τα καταφέρει άραγε;
από
7,90 € 6,30 €

Μια σκούπα, μα τι σκούπα!

Ζούσε κάποτε μια μάγισσα σπουδαία και τρανή,

μια γάτα είχε για παρέα που τη λέγανε Φανή.

Ψηλό καπέλο φορούσε στο κεφάλι

κι είχε πλεξούδα κόκκινη ως κάτω απ’ τη μασχάλη.

Η μάγισσα κι η γάτα παντού μαζί πετούσαν,

όλο τον κόσμο γύριζαν, γελούσαν, τραγουδούσαν.



Μια τρυφερή ιστορία γεμάτη χιούμορ και αγωνία, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά με την πλοκή της, τη ρυθμική γραφή και τις απίθανες εικόνες της. 
από
8,80 € 7,10 €

Ο ανίκητος ο μάγος

Σπίτι γυρνούσε μια μέρα ο Λαγός, όταν μέσ' απ' τη φωλιά του εκεί, άκουσε μια δυνατή φωνή "Είμαι Ο Ανίκητος ο Μάγος, είμαι γερός και δυνατός σαν τράγος!"
από
10,80 € 8,60 €

Ο Ζαχαρής και ο μονόκερος

Όταν ο Ζαχαρής, ένα ξύλινο αλογάκι, εύχεται να μπορούσε να δει τον κόσμο, ένας λευκός μονόκερος με μαγικές δυνάμεις τον μεταμορφώνει σε αληθινό άλογο. Όμως, αφού δουλεύει σε αγρόκτημα, τρέχει στον ιππόδρομο και δίνει παράσταση σε τσίρκο, ο Ζαχαρής καταλαβαίνει ότι πρέπει να προσέχει τι εύχεται και συνειδητοποιεί πόσο του λείπουν τα παιδιά που έπαιζαν μαζί του. Είναι άραγε πολύ αργά για άλλη μια ευχή; Αγέρωχα τη χαίτη του τινάζει µε ορµή κι έπειτα κάνει εφτά στροφές, και γίνεται η ευχή!
0,00 €

Ο ποιητής κούνελος

Ο καημένος ο ποιητής κούνελος αισθάνεται μοναξιά. Κανένα από τα άλλα κουνέλια δεν εκτιμάει τα ποιήματά του, που τα έχει συνθέσει με τόσο μεράκι. Κι όσο για τα υπόλοιπα ζώα; Του λένε απλώς να σωπάσει! Όμως, μια όμορφη νύχτα με πολλά αστέρια στον ουρανό, γνωρίζει κάποιον που μοιράζεται την αγάπη του για την ποίηση... ...Ήταν γραφτό να γνωριστούμε, το χόμπι μας να μοιραστούμε!
από
13,30 € 10,60 €