banner

John Bond

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Γύρνα σπίτι μικρό κουνέλι

Αυτή θα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ μέρα! Το Μικρό Κουνέλι ετοιμάζει κατασκήνωση. Και το Μικρό Κουνέλι μπορεί να μείνει ξύπνιο ως ΠΟΛΥ αργά. Όμως ο καιρός δεν φαίνεται καλός. Και η σκηνή δεν θα μείνει για πολύ όρθια. Και… πού πήγαν όλα τα ζαχαρωτά; Αλλά είπαμε, αυτή θα είναι η καλύτερη μέρα, Και το Μικρό Κουνέλι με τίποτα δεν ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ! Η ιστορία του βιβλίου αντικατοπτρίζει την αίσθηση περιπέτειας της παιδικής ηλικίας του John Bond, σε συνδυασμό με την πιο πρόσφατη εμπειρία του ως νέος πατέρας. Οι εσωτερικές σκέψεις του ήρωα και οι πολύχρωμες εικόνες της έκδοσης δημιουργούν μια εναλλακτική αφήγηση, με διακριτικό χιούμορ, που επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν μια ευρύτερη κατανόηση των γεγονότων.
από
13,30 € 11,97 €

Να βοηθήσει θέλει το μικρό κουνέλι

Το Μικρό Κουνέλι έχει ένα πολύ σημαντικό γράμμα να ταχυδρομήσει. Δεν πρέπει όμως να αργήσει, ούτε να χάσει το γράμμα, γιατί του το εμπιστεύτηκε η μαμά του. Μια νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια με ήρωα το θαρραλέο Μικρό Κουνέλι, που αποτυπώνει εξαιρετικά τον τρόπο που τα μικρά παιδιά επικεντρώνονται σε έναν απλό στόχο.
από
13,30 € 10,60 €

Όχι, δεν χάθηκε το Μικρό Κουνέλι

Κέικ κέικ κέικ! Το Μικρό Κουνέλι έχει μια ιδιαίτερη διάθεση για κέικ και όπως φαίνεται τίποτα δεν θα το σταματήσει μέχρι να βρει τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται για να το φτιάξει, μαζί με τη μαμά του. Ψάχνοντας να βρει μούρα κάνει ένα ταξίδι επικών διαστάσεων: διασχίζει επικίνδυνες υδάτινες εκτάσεις, ανεβαίνει σε τεράστια ύψη και κρεμιέται από βράχια. Μήπως χάθηκε; Όχι, ασφαλώς ΔΕΝ χάθηκε! Στο πρώτο του παιδικό βιβλίο, ο John Bond, δημιουργεί μια ευφάνταστη ιστορία -με υπέροχα σχέδια και χρώματα- που παίζει με την παρατηρητικότητα των αναγνωστών, σκιαγραφώντας μοναδικά τον κόσμο των παιδιών με τις ατελείωτες, σχεδόν εμμονικές επιθυμίες τους.
0,00 €