banner

Μαριλίτα Χατζημποντόζη

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Γυμνάσιουμ

Και τώρα Γυμνάσιουμ! Ο Γιάννης έχει φέτος πολλά να μάθει. Πώς επιβιώνει κανείς στο νέο αυτό σχολείο; Τι σχέση έχουν τα μήλα με τον Αϊνστάιν; Ποια είναι η κυρία Ήβη; Πώς μπορεί κανείς να είναι παραξενομαγνήτης; Πώς λύνει κανείς γρίφους σαν «το μυστήριο της Λίτσας»; Πώς γίνεται μέλος μουσικού συγκροτήματος με όνομα Κίτρινα χαλιά (προσοχή, ο τόνος, παρακαλώ, στο τελευταίο α!); Τι δουλειά έχει ο Πικάσο με μια πίτσα, έναν Ψηλό και έναν Κοντό; Μα το κυριότερο, που θα μάθει στο Γυμνάσιουμ είναι πως πρέπει να είναι ο εαυτός του. Be you! λοιπόν! Και παρέα με τον Γιάννη, ζήστε τις πιο απίθανες αλά Γυμνάσιουμ περιπέτειες…
από
8,80 € 7,00 €

Δε σου το δίνω!

Ο Φρίξος, το πολικό αρκουδάκι, δεν έδινε σε κανέναν τα παιχνίδια του! Ούτε καν στην καλύτερη του φίλη, την Aσπρούλα! Τι θα συμβεί όμως στις ελκηθοδρομίες όταν σπάσει το έλκηθρό του;
από
11,10 € 9,99 €

Δε χτυπαώ!

Ο Λέανδρος, το μικρό λιονταράκι, κάθε φορά που θυμώνει, σηκώνει το χέρι του και χτυπάει τους γύρω του. Έτσι νιώθει δυνατός. Μια μέρα όμως θα κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη… Μια τρυφερή ιστορία που θα μάθει στα παιδιά πως τα χέρια δεν είναι για να χτυπάνε αλλά για να αγκαλιάζουν και να αγαπάνε.
από
11,10 € 9,99 €

Δε χτυπάω!

Ο Λέανδρος, το μικρό λιονταράκι, κάθε φορά που θυμώνει, σηκώνει το χέρι του και χτυπάει τους γύρω του. Έτσι νιώθει δυνατός. Μια μέρα όμως θα κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη…

Μια τρυφερή ιστορία που θα μάθει στα παιδιά πως τα χέρια δεν είναι για να χτυπάνε αλλά για να αγκαλιάζουν και να αγαπάνε.
0,00 €

Μια μέρα στο θέατρο

Ο Φειδίας και η τάξη του θα πάνε στο θέατρο για πρώτη φορά! Όμως τι είναι το θέατρο, τι συμβαίνει εκεί και τι σχέση έχουν ο Αριστοφάνης, οι ηθοποιοί, οι αρλεκίνοι και η μουσική; Μια όμορφη εισαγωγή στον συναρπαστικό κόσμο του θεάτρου, που θα μάθει στα μικρά παιδιά τον χώρο, τους ανθρώπους αλλά και το θέαμα που είναι τόσο αγαπητό στον κόσμο.
από
11,10 € 9,99 €

Τα τρελόπαιδα

Ο μπαμπάς διάσημος γιατρός, η μαμά διάσημη ακτιβίστρια, η αδερφή απουσιολόγος, ο μικρός αδερφός άσος στη ρομποτική κι ο Αιμίλιος-Παναγιωτάκης απλώς ένα τρελόπαιδο. Όπως και ο κολλητός του, ο Διονύσης. Δεν είναι πουθενά πρώτος, τουλάχιστον όχι εκεί που τον θέλουν πρώτο. Μέχρι που μια κιθάρα, μια μυστηριώδης εξαφάνιση κι ένας ταχυδακτυλουργός παππούς θα τους κάνουν όλους να λατρέψουν τα «τρελόπαιδα».
από
8,80 € 7,00 €

Το ξωτικό και ο δράκος

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα ξωτικό που το έλεγαν Φαρλό. Που βαριόταν τα ίδια και τα ίδια. Που το ’βαλε σκοπό του να φτάσει στην άκρη του κόσμου κι ακόμα παραπέρα. Τι θα κάνει όμως όταν θα βρεθεί μπροστά του ο δράκος Αταξίδευτος; Ένας δράκος φοβερός και τρομερός, μεγαλύτερος κι από οχτώ κοιλάδες κι οχτώ λόφους; Τότε, λοιπόν, τότε θα βρει μια λύση τόσο μαγική όσο κι ετούτη η ιστορία! Περιλαμβάνει QR code με την αφήγηση της ιστορίας από τον συγγραφέα.
από
6,00 € 5,40 €