banner

Tony Wolf

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Η Παράξενη Χώρα

Στο βιβλίο "Η παράξενη χώρα" τα ζώα του δάσους συναντούν τους νάνους και γνωρίζουν μαζί τους όμορφες και διασκεδαστικές περιπέτειες! Και νά, που στη μαγική τους χώρα -στο μεγάλο δάσος- έρχονται οι Γίγαντες, οι Νεράιδες, τα σκανταλιάρικα Ζιζάνια και οι κάτοικοι μιας άλλης παράξενης χώρας! Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από την σειρά αυτή των οκτώ τόμων, που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο παιδικών βιβλίων της Ευρώπης τον ΤONY WOLF.
από
14,50 € 12,30 €

Οι Κάτοικοι Του Δάσους

Αυτό το γράμμα σας το γράφω εγώ, ένας Σκαντζόχοιρος, που το μικρό μου όνομα είναι Αγκαθούλης. Θέλω να σας πω λίγα λόγια, αγαπημένα μου παιδιά, για το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας. Μέσα σ' ένα δάσος υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος από ζώα και ανάμεσά μας γίνονται τόσα και τόσα που δεν τα βλέπετε, αλλά ούτε και να τα φανταστείτε δεν μπορείτε. Ε, λοιπόν, στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα διαβάσετε τις όμορφες περιπέτειές μας και θα γνωρίσετε τον Παραμυθένιο Κόσμο του Δάσους. Περισσότερα λόγια δεν σας λέω. Ελάτε κοντά μου και δεν θα χάσετε. Ο Αγκαθούλης
0,00 €

Οι Νεράιδες Του Δάσους

Στο βιβλίο "Οι νεράϊδες του δάσους" τα ζώα του δάσους συναντούν τους νάνους και γνωρίζουν μαζί τους όμορφες και διασκεδαστικές περιπέτειες! Και νά, που στη μαγική τους χώρα -στο μεγάλο δάσος- έρχονται οι Γίγαντες, οι Νεράιδες, τα σκανταλιάρικα Ζιζάνια και οι κάτοικοι μιας άλλης παράξενης χώρας! Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από την σειρά αυτή των οκτώ τόμων, που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο παιδικών βιβλίων της Ευρώπης τον ΤONY WOLF.
από
14,50 € 12,30 €