banner

Dav Pilkey

View as
Sort by
Display per page

Dog Man 1

Ο ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΡΑΤΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ... ΑΓΩΝΙΑ... ΕΡΩΤΑ... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! "Ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία για σκυλοκέφαλους αστυνομικούς που γράφτηκαν ποτέ", προγιαγιά του Τζορτζ "Κυνικά αστείο!" παππούς του Χάρολντ "Σιχάθηκα την κάθε σελίδα!" - κύριος Κρουπ
από
14.40 € 11.50 €

Dog Man 2 - Χωρίς Λουρί και Φίμωτρο

"Φοβερά διασκεδαστικό και πρωτότυπο" (School Library Journal) "Απολύτως απολαυστικό!" (Booklist) "Αναγνώστες όλων των ηλικιών θα το απολαύσουν από την αρχή μέχρι το τέλος"
από
14.40 € 11.50 €

DogMan Tome 1 - Dav Pilkey

Les escrocs et les bandits n'ont qu'à bien se tenir. Dog Man arrive en France et en Belgique. Initialement publié en 2016 aux Etats-Unis, Dav Pilkey a déjà su séduire des millions de jeunes lecteurs avec son style minimaliste et les aventures drôles et décalées de ce chien policier. Dog Man, un peu comme Superman, serait né selon la légende, dans la cervelle de deux jeunes ados, Georges et Harold, qui bien des années plus tard décident de ressusciter leur héros mi-homme, mi-chien.
Dog Man a ainsi été créé à la suite d'une intervention chirurgicale, en fusionnant, après un attentat, le corps d'un officier de police balaise et fan de kung-fu avec la tête de son chien chétif mais futé. Guidé par son flair et ses instincts, Dog Man deviendra-t-il le plus grand policier du monde ? Il est surtout le seul à pouvoir déjouer les stratagèmes de son ennemi juré, le chat roux et machiavélique Lepetit.
14.90 €

Η λέσχη κόμικς του Cat Kid 2: Προοπτικές

Η ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΙΚΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ! «Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να μάθω να ζωγραφίζω με προοπτική!» «Μέλβιν, η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ δεν έχει σχέση μόνο με τη ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ! Έχει σχέση και με την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ! Σημαίνει να βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια του ΑΛΛΟΥ!!!»
από
14.40 € 12.96 €

Ο καπετάν Βράκας - 2 - και η επίθεση των καμπινέδων που μιλάνε

Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ είναι συνήθως υπεύθυνα παιδιά… Όποτε συμβαίνει κάτι κακό, ο Τζορτζ και ο Χάρολντ είναι συνήθως οι υπεύθυνοι!

Και τώρα, το τρομερό δίδυμο ξαναχτύπησε! Πρώτα, ο Τζορτζ και ο Χάρολντ σαμποτάρισαν τις εφευρέσεις των συμμαθητών

από
11.10 € 8.90 €

Ο καπετάν Βράκας - 5 - και η αβάσταχτη βαρβαρότητα της βιονικής γυναίκας

Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Δημιούργησαν ένα ΤΕΡΑΣ! Είναι ταχύτερη, εξυπνότερη και πιο διαβολική από οτιδήποτε έχει αντικρίσει η ανθρωπότητα ως τώρα. Είναι η Βιονική Γυναίκα! Με τη βοήθεια των γιγαντιαίων ρομπότ της και της φρικαλέας υπερφυσικής κυψέλης των μαλλιών της, η Βιονική Γυναίκα έχει βαλθεί να κατακήσει το σύμπαν, και όποιος τολμήσει να της αντισταθεί, θα τον πιάσει γερά από το λάστιχο του βρακιού του και θα τον κρεμάσει ψηλά! Το ίδιο ισχύει και για τον Καπετάν Βράκα, γιατί η Βιονική Γυναίκα είναι ορκισμένη εχθρός του! Θα κατορθώσει η Βιονική Γυναίκα να γράψει τους τίτλους τέλους για τους ήρωές μας; Διαβάστε το βιβλίο για να το ανακαλύψετε. Στο μεσοδιάστημα… καλύψτε τα νώτα σας! ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΦΛΙΠ-Ο-ΡΑΜΑ! Την πρωτοποριακή τεχνική παγκοσμίου φήμης που σας επιτρέπει να ζωντανέψετε τις σκηνές δράσης!
από
11.10 € 8.90 €

Ο καπετάν Βράκας - 6 - και η μεγάλη, μανιασμένη μάχη του βιονικού μυξιάρη

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ! Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ έχουν μπλέξει για τα καλά. Η τελευταία τους φάρσα έκανε έξω φρενών τον Μέλβιν Σνίντλι, το μεγαλύτερο φυτό του σχολείου, που τώρα ανυπομονεί να πάρει εκδίκηση. Μόνο που, στην προσπάθειά του να μεταμορφωθεί σε βιονικό σούπερ αγόρι, τα κάνει μούσκεμα… Και κάπως έτσι γεννιέται ο Βιονικός Μυξιάρης! Άραγε θα καταφέρει ο Καπετάν Βράκας να νικήσει το αηδιαστικό μυξοτέρας ή είμαστε όλοι καταδικασμένοι να πνιγούμε μέσα σε έναν σιχαμερό βλεννώδη καταρράχτη; Όπως και να ’χει, θα χρειαστείτε χαρτομάντιλα! ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΦΛΙΠ-Ο-ΡΑΜΑ! Την πρωτοποριακή τεχνική παγκοσμίου φήμης που σας επιτρέπει να ζωντανέψετε τις σκηνές δράσης!
από
11.10 € 8.90 €

Ο καπετάν Βράκας 12 και η σάγκα του ιππότη του Βρομελότ

Ο Τζορτζ, ο Χάρολντ και τα αντίγραφά τους, ο Χθεσινός Τζορτζ και ο Χθεσινός Χάρολντ, τα 'χουν βρει μια χαρά μεταξύ τους. Οι δύο από αυτούς πηγαίνουν στο σχολείο, ενώ οι άλλοι δύο μένουν κρυμμένοι στο δεντρόσπιτο και παίζουν όλη μέρα βιντεοπαιχνίδια - και την επομένη αλλάζουν θέσεις! Μα κάτι σάπιο υπάρχει στην πολιτεία του Οχάιο και βρομάει περισσότερο κι από μια στοίβα άπλυτες αθλητικές κάλτσες. Ο πανούργος γυμναστής των αγοριών, ο κύριος Μίνερ, έχει εφεύρει μία μέθοδο να ελέγχει το μυαλό των συμμαθητών τους, μεταμορφώνοντάς τους σε προσεκτικά, υπάκουα, τέλεια παιδιά. Τώρα το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια του Τζορτζ και του Χάρολντ και του Χθεσινού Τζορτζ και του Χθεσινού Χάρολντ!
από
12.20 € 9.80 €