banner

Αργυρώ Πιπίνη

View as
Sort by
Display per page

Αγαπημένες ιστορίες για κορίτσια

Όμορφες πριγκίπισσες, πανέξυπνα πλάσματα κι εκπληκτικά θαύματα θα μαγέψουν όλα τα κοριτσάκια που θα διαβάσουν αυτά τα οκτώ κλασικά παραμύθια. Περιλαμβάνει τις ιστορίες: - Σταχτοπούτα - Ωραία Κοιμωμένη - Το μαγικό τσουκάλι - Η Χρυσομαλλούσα και οι τρεις αρκούδες - Κοκκινοσκουφίτσα - Το Ασχημόπαπο - Η Κόκκινη Κοτούλα - Χάνσελ και Γκρέτελ Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί: - Αγαπημένες ιστορίες για αγόρια
από
12.84 € 10.30 €

Αντώνιος και Κλεοπάτρα (Σειρά Μικρά γατικά, βιβλίο 2)

Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κρύβεται µια γάτα. Μια χαρισµατική γάτα. Από αρχαιοτάτων χρόνων. Ήρθε η ώρα να ανοίξουν οι ιστορικοί τα βιβλία τους, να αποκαλύψουν τις πηγές τους και να µας συστήσουν τις σπάνιες αυτές προσωπικότητες. Κι ανάµεσα σ’ αυτές, την Κλεοπάτρα τη νεότερη, κόρη των αγαπηµένων γατιών της βασίλισσας Κλεοπάτρας και σύντροφο ζωής του Ρωµαίου πολιτικού και στρατηγού Μάρκου Αντώνιου.
από
7.70 € 6.20 €

Είπε ο κήπος...

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας κήπος.
Μια ιστορία για τον αρχαίο δεσμό όλων των πλασμάτων, για την ιερότητα των δέντρων, των ζώων και των φυτών, για την αποφασιστική στιγμή, για όσα μπορούμε να κάνουμε τώρα αμέσως.
από
10.50 € 9.45 €

Ένας κεφάτος, γιορτινός Άγιος Βασίλης

Το πιο διασκεδαστικό γιορτινό βιβλίο δραστηριοτήτων! Γεμάτο με εορταστικά παιχνίδια και αυτοκόλλητα για ατέλειωτες ώρες χαράς και διασκέδασης! Στόλισε τα κέρατα του ταράνδου, γέμισε με παιχνίδια τον σάκο του Αϊ-Βασίλη, χρωμάτισε τα ξωτικά και διασκέδασε!
0.00 €

Ζάζα

Βρέθηκα κάτω από τρενάκια και μολυβένια στρατιωτάκια και κούκλες και πατίνια. […] Κι έμεινα κι εγώ εκεί, με τα κουζινικά και τα παιχνίδια τα κουρδιστά, για να φυλάω τα μυστικά. Ναι, εμείς ήμασταν οι φύλακες, εμείς φυλάξαμε τα μυστικά. Η Ζάζα, ο Όττο, η Κολέτ, το Βουμβούμ… Τα παιχνίδια των παιδιών -η κλωστή που τα συνέδεε με την παλιά τους ζωή- διηγούνται την ιστορία τους. Ένα βιβλίο για την ελπίδα και τη μνήμη, για το «Ποτέ ξανά».
από
15.90 € 14.31 €

Η Βιολέτα και ο ιππότης

Τα παραμύθια, τελικά, λένε πάντα την αλήθεια. Το θαύμα της αγάπης! Έτσι δε λένε τα ποιήματα και τα παραμύθια; Της αγάπης που σου χαρίζει δώρα πολλά και σου γιατρεύει το σώμα και την ψυχή. Αυτή είναι η ιστορία της Βιολέτας και του Ρακμάν. Ένα μεταφυσικό παραμύθι για την αγάπη, γεμάτο χρώματα, μυρωδιές και εικόνες.
από
11.00 € 9.90 €

Η τρέλα της αγάπης (Σειρά: Ιστορίες από τον Σαίξπηρ)

Τρεις απ’ τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης που μιλούν για τον παραμυθένιο έρωτα (Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας) σε δάση μαγικά με φίλτρα ερωτικά, για τον παιχνιδιάρη έρωτα (Αγάπης Αγώνας Άγονος) με πείσματα και πονηριές, και για τον τραγικό έρωτα (Ρωμαίος και Ιουλιέττα) που αλλάζει τη ζωή και τον κόσμο του αγαπημένου ζευγαριού.
0.00 €

Ιστορίες από τον Αίσωπο

Η διαχρονική αυτή συλλογή περιλαμβάνει 30 υπέροχους μύθους του Αισώπου. Διαβάστε την ιστορία του λιονταριού που γίνεται φίλος με έναν ποντικό, την ιστορία της πονηρής αλεπούς, μάθετε τι έπαθε το χαζό κοράκι και ο λύκος που ντύθηκε πρόβατο. Η υπέροχη εικονογράφηση και η αφήγηση σάς παρουσιάζουν με τέλειο τρόπο τον κόσμο του Αισώπου, οι ιστορίες του οποίου θα σας μαγεύουν για πολλά χρόνια.
από
14.90 € 11.90 €

Κολλάω και παίζω: Αγαπημένες ιστορίες

Με αυτό το πολύχρωμο βιβλίο, τα παιδιά θα γνωρίσουν καλύτερα τις αγαπημένες τους ιστορίες και θα περάσουν πολλές ώρες χρωματίζοντας και κολλώντας αυτοκόλλητα!
από
5.90 € 4.00 €

Κολλάω και παίζω: Αγόρια, ελάτε να παίξουμε!

Τα παιδιά θα λατρέψουν αυτό το υπέροχο βιβλίο δραστηριοτήτων. Είναι γεμάτο πειρατές, ρομπότ, τέρατα και πολλά ακόμα, και θα τους προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης χρωματίζοντας και κολλώντας αυτοκόλλητα!
από
5.90 € 4.70 €