banner

Γραμματισμοί

Éditeur: Κριτική
Code article: 741873
από
36,00 € (- 20 %) 45,00 €
Vous gagnez 9,00 €
Disponible sauf en cas de rupture de stock chez l’éditeur. Expédié généralement sous 2 à 6 jours.
Frais de livraison gratuits pour les commandes de plus 25€ en Grèce

Δεν βρήκατε το βιβλίο που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: to@lexikopoleio.com

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου Γραμματισμοί: Μια παιδαγωγική διαφοροποιημένου σχεδιασμού και πολυτροπικών νοηματοδοτήσεων παραμένει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στην παιδαγωγική του γραμματισμού στο πλαίσιο του σύγχρονου περιβάλλοντος των νέων μέσων. Δεν εστιάζει μόνο στην ανάγνωση και στη γραφή, αλλά και σε άλλους κώδικες επικοινωνίας, όπως η προφορική, η οπτική, η ακουστική, η χειρονομιακή, η απτική και η χωροαντιληπτική επικοινωνία.
Η παρούσα έκδοση καλύπτει εκτενέστερα τα θέματα της γραμματικής, της φωνητικής και της ορθογραφίας, ενώ περιλαμβάνει και μια ολοκληρωμένη πραγμάτευση δεμάτων όπως οι πολυγραμματισμοί και ο κριτικός γραμματισμός. Στόχοι της ελληνικής έκδοσης είναι η ενίσχυση της συζήτησης για τους γραμματισμούς στην ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα και η ενδυνάμωση της σχετικής έρευνας για τις παιδαγωγικές πρακτικές γραμματισμού.
Σε όλα τα κεφάλαια έχουν αντληθεί στοιχεία από το ισχύον πρόγραμμα σπουδών της Ελλάδας, όπως τα πρότυπα επίτευξης στόχων και οι πτυχές του προγράμματος που αφορούν τη γλώσσα, τη λογοτεχνία και τον γραμματισμό, καθώς και από τα Διαπολιτειακά Βασικά Πρότυπα Μάθησης (Common Core Standards) των ΗΠΑ. Επιπλέον, αναλύονται τα πρότυπα και οι τεχνικές αξιολόγησης των γραμματισμών.
Στόχοι της ελληνικής έκδοσης είναι η ενίσχυση της συζήτησης για τους γραμματισμούς στην ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα και η ενδυνάμωση της σχετικής έρευνας για τις παιδαγωγικές πρακτικές γραμματισμού.
ISBN: 9789605863036
Date de parution: 2019
Pages: 632