banner

Άξελ Σέφλερ

View as
Sort by
Display per page

1, 2, 3... στη ζούγκλα

Ένα βιβλίο με όμορφα στιχάκια φτιαγμένο αποκλειστικά για πολύ μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα λατρέψουν τα ζωάκια, θα ψάξουν να τα βρουν εκεί όπου είναι κρυμμένα και θα μάθουν να τα μετράνε σελίδα τη σελίδα.
από
5.90 € 4.70 €

Η γατούλα μας η Νιαρ

Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν να παίξουν με το βιβλίο αυτό σύροντας και τραβώντας τις εικόνες. Μια διασκεδαστική ιστορία με στιχάκια, αποκλειστικά για μικρούς αναγνώστες, για την όμορφη γατούλα Νιαρ.
από
7.70 € 6.95 €

Η κλέφτρα που αγαπούσε τις πέρλες

Πώς μια ασήμαντη, γκριζωπή κοτούλα μεταμορφώνεται σε αστραφτερή Φραγκόκοτα με λαμπερές πέρλες στο φτέρωμα; Στο τέλος του βιβλίου η Ρόζα Σέφλερ μας δίνει οδηγίες για να κατασκευάσουμε τους ήρωες της ιστορίας με χάντρες.
από
12.20 € 9.80 €

Μουου, μπεε... στο αγρόκτημα

Ένα βιβλίο με όμορφα στιχάκια φτιαγμένο αποκλειστικά για πολύ μικρούς αναγνώστες, οι οποίοι θα λατρέψουν τα ζωάκια, θα ψάξουν να τα βρουν εκεί όπου είναι κρυμμένα και θα προσπαθήσουν να μιμηθούν τον ήχο που κάνει το καθένα τους.
0.00 €

Ο σκυλάκος μας ο Γουφ

Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν να παίξουν με το βιβλίο αυτό σύροντας και τραβώντας τις εικόνες. Μια διασκεδαστική ιστορία με στιχάκια, αποκλειστικά για μικρούς αναγνώστες, για τον φασαριόζο σκυλάκο Γουφ.
από
7.70 € 6.95 €

Τικ και Τέλα: Ψάξε και βρες

Με πολλές και αστείες σκηνές, πολλά πράγματα να δεις και να πεις, αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για μικρά παιδιά. Δες τα αντικείμενα στο κάτω μέρος της σελίδας, προσπάθησε να τα βρεις μέσα στη μεγάλη εικόνα και να πεις τη λέξη δυνατά! Το βιβλίο δραστηριοτήτων της σειράς Τικ και Τέλα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για πολλές ώρες, αφού θα στις σελίδες του θα αναγνωρίσουν σκηνές από τις ιστορίες που έχουν ήδη αγαπήσει!
από
9.50 € 8.00 €