banner

Oliver Jeffers

View as
Sort by
Display per page

Αυτό το ελάφι είναι δικό μου

Ο Γουίλι είχε ένα ελάφι. Δεν το είχε από πάντα. Το ελάφι είχε έρθει σ’ αυτόν πριν λίγο καιρό. Του Γουίλι του είχε περάσει από το μυαλό ότι, επειδή είχε έρθει σ’ αυτόν, δεν σήμαινε ότι είναι και δικό του. Παρόλα αυτά, σκέφτηκε να ονομάσει το ελάφι Μαρσέλ. Τις περισσότερες φορές ο Μαρσέλ ήταν πολύ υπάκουος και έμοιαζε να ακολουθεί σχεδόν κατά γράμμα τους «Κανόνες Καλής Συμπεριφοράς ενός Κατοικίδιου». Φαντάσου όμως την έκπληξη του Γουίλι όταν, μια μέρα, ενώ βρίσκονταν βαθιά στο δάσος, κάποιος του είπε ότι ο Μαρσέλ είχε άλλο όνομα κι ότι ανήκε σ’ εκείνον! Σε ποιον ανήκει τελικά ο Μαρσέλ (αν τον λένε μόνο Μαρσέλ); Μια υπέροχα εικονογραφημένη ιστορία από τον αγαπημένο συγγραφέα και εικονογράφο Όλιβερ Τζέφερς, που θα μας βάλει να σκεφτούμε αν, τελικά, υπάρχει κάτι στον κόσμο που μας ανήκει. Υπάρχει;...
από
12.84 € 10.30 €

Βρισκόμαστε εδώ: Σημειώσεις για τη ζωή στον πλανήτη Γη

Γεια σου λοιπόν! Καλωσόρισες σ' αυτόν τον πλανήτη. Τον ονομάζουμε Γη. Ο κόσμος που ζούμε είναι ένας τόπος θαυμαστός, ειδικά αν έχεις μόλις βρεθεί σ' αυτόν. Φαντάζομαι πως θα 'χεις ένα σωρό απορίες στο μυαλουδάκι σου, γι' αυτό έλα να εξερευνήσουμε από τι είναι φτιαγμένος ο πλανήτης μας και πώς ζούμε σε αυτόν. Από τη στεριά και τον ουρανό, στους ανθρώπους και τον χρόνο, οι σημειώσεις αυτές μπορεί να αποτελέσουν τον οδηγό και την αρχή του ταξιδιού σου στη Γη. Και θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς πολλά πράγματα από μόνος σου. Μην ξεχνάς όμως να κρατάς σημειώσεις ώστε να τις διαβάσουν κι άλλοι... Κάποια πράγματα είναι πολύ περίπλοκα, κάποια όχι και τόσο. Να θυμάσαι ότι είμαστε πολλοί εδώ, σ' αυτόν τον πλανήτη, γι' αυτό να φέρεσαι ευγενικά. Oliver Jeffers
από
14.90 € 11.90 €

Βρισκόμαστε εδώ: Το βιβλίο με τα αντίθετα

Εξερεύνησε τις αντιθέσεις του πλανήτη Γη μέσα από αυτό το υπέροχο βιβλίο!

Ένα υπέροχο βιβλίο με εικόνες από το Βρισκόμαστε εδώ του Oliver Jeffers.

Ένα βιβλίο σαν ζεστή αγκαλιά!―Guardian

από
11.00 € 9.90 €

Βρισκόμαστε εδώ: Το βιβλίο με τα χρώματα

Μάθε τα χρώματα εξερευνώντας τον πλανήτη Γη!

Ένα υπέροχο βιβλίο με εικόνες από το Βρισκόμαστε εδώ του Oliver Jeffers.

Ένα βιβλίο σαν ζεστή αγκαλιά!―Guardian

από
11.00 € 9.90 €

Ένα παιδί από βιβλία

Ένα κορίτσι φτιαγμένο από βιβλία πλέει με τη σχεδία του σε μια θάλασσα λέξεων, ώσπου φτάνει στο σπίτι ενός αγοριού. Το προσκαλεί να ζήσουν μαζί μια περιπέτεια στον κόσμο των ιστοριών, εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν με τη δύναμη της φαντασίας. Οι χαρακτήρες του Oliver Jeffers, ξεκινάνε μαζί το ταξίδι τους, κινούνται και ανιχνεύουν τον δρόμο τους στο ιδιόμορφο τυπογραφικό τοπίο του Sam Winston, σε ένα βιβλίο-ύμνο στη δύναμη της αφήγησης. Στις φτιαγμένες από κείμενο εικόνες, περιλαμβάνονται σαράντα κλασικά έργα της παιδικής λογοτεχνίας, η μοναδική στο είδος της εικονογράφηση, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία και οδηγεί τους αναγνώστες να εξερευνήσουν, να μάθουν και να εμπνευστούν δικές τους ιστορίες με αφορμή τις πρωτότυπες. "Ο Jeffers και ο εικαστικός Winston συνεργάζονται σε ένα βιβλίο-ύμνο για τη δύναμη της φαντασίας, στο οποίο τα ιδιαίτερα σκίτσα από στυλό και μελάνι συναντούν αντικείμενα φτιαγμένα από κείμενα κλασικών βιβλίων... Η δύναμη των εικόνων ξεπροβάλει από τις σελίδες, γιατί η φαντασία είναι όλων". Publishers Weekly
από
13.90 € 11.10 €

Εσύ κι εγώ: Σχέδια για το κοινό μας μέλλον

Ένας πατέρας και η κόρη του ξεκινούν να φτιάξουν τα θεμέλια της κοινής ζωής τους. Ο καθένας με τα εργαλεία του, πιάνουν δουλειά και φτιάχνουν μνήμες για να θυμούνται, ένα σπίτι για να είναι ασφαλείς και μια αγάπη για να τους κρατά ζεστούς. Μια σπάνια, αριστοτεχνικά φτιαγμένη ιστορία για την απεριόριστη αγάπη των γονιών προς τα παιδιά τους, τις ατελείωτες ευκαιρίες που προσφέρει η ζωή και για όλα όσα χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε ένα κοινό μέλλον.

Από τον πολυβραβευμένο, πολυαγαπημένο και διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό εικονογραφημένων βιβλίων και εικαστικό καλλιτέχνη, Oliver Jeffers.

Ένα βιβλίο που φέρνει στο επίκεντρο τη σχέση πατέρα-παιδιού και συνοδεύει ιδανικά το #1 New York Times bestseller βιβλίο του Βρισκόμαστε εδώ: Σημειώσεις για τη ζωή στον πλανήτη Γη (Ίκαρος, 2018).

από
14.90 € 11.90 €

Η ζωή σου στη γη

Εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Oliver Jeffers, Βρισκόμαστε εδώ, αυτό το μοναδικό λεύκωμα για γονείς θα κρατήσει ζωντανή κάθε στιγμή, από την εγκυμοσύνη μέχρι τα πρώτα χρόνια του νέου μέλους της οικογένειας. Το λεύκωμα περιλαμβάνει σελίδες όπου μπορούν να σημειωθούν γεγονότα, αξέχαστες στιγμές, οι πρώτες λέξεις, καθώς και θήκες για να τοποθετηθούν φωτογραφίες και πολύτιμα ενθύμια. Ένα λεύκωμα αναμνήσεων με εικόνες του Oliver Jeffers!
από
16.50 € 14.85 €

Η τύχη του Φάουστο

"Ζούσε κάποτε ένας άνθρωπος που πίστευε πως όλα ήταν δικά του. Μια μέρα αποφάσισε να επιθεωρήσει αυτά που του ανήκαν". Το νέο βιβλίο του βραβευμένου δημιουργού είναι αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της παραδοσιακής λιθογραφίας, παίζοντας με νέα χρώματα, σε συνδυασμό με ένα δυνατό κείμενο ο Oliver Jeffers δημιουργεί έναν σύγχρονο μύθο που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Ο ήρωας της ιστορίας, ένας στριφνός κύριος με τσιγκελωτό μουστάκι και ριγέ κοστούμι, θέλει να κατακτήσει τον κόσμο, να κάνει τα πάντα δικά του. Σε κάθε σελίδα η επιθετικότητα και η αλαζονεία του αυξάνονται. Μια ιστορία που μιλά για το τι συμβαίνει όταν η επιθυμία οδηγεί στον εγωισμό και την αυτοκαταστροφή καθώς και για τις αρετές της ψύχραιμης αντίδρασης απέναντι στους επικίνδυνους ανθρώπους.
από
18.90 € 15.10 €

Ο δρόμος για το σπίτι

Ήταν κάποτε ένα αγόρι που βρέθηκε μια μέρα στο φεγγάρι και δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω. Δεν ήταν μόνο του όμως...

Τι θα κάνει άραγε το αγόρι, ειδικά τώρα, που υποψιάζεται ότι κάπου μέσα στο σκοτάδι υπάρχει ένα πλάσμα που καραδοκεί για να τον φάει; Ευτυχώς, γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι το πλάσμα είναι φιλικό, οπότε όλα αλλάζουν κι επιπλέον μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλον για να γυρίσει ο καθένας στο σπίτι του.

Το τέταρτο βιβλίο στη σειρά των περιπετειών του αγοριού που ξεκίνησε με το Πώς να πιάσεις ένα αστέρι και συνεχίστηκε με τα Πιγκουίνος χάθηκε, Πιγκουίνος βρέθηκε και Πετάνε οι πιγκουίνοι;.

από
13.10 € 10.50 €

Ούπς

Ο Oliver Jeffers είναι ζωγράφος και παραμυθάς. Τα βιβλία του έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Nestle Children’s Book Prize Gold Award, Blue Peter Book of the Year και Irish Book Awards Children’s Book, ενώ έχει μπει και στις μικρές λίστες για το Kate Greenaway Medal. Ο Όλιβερ γεννήθηκε στο Μπέλφαστ, αλλά ζει και εργάζεται στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.
από
14.39 € 11.60 €