banner

Η ΕΡΤ εν τάφω

Publisher: Το Βήμα
Product Code: 741860
από
4.70 € (- 21 %) 5.90 €
You save 1.20 €
Available unless of stock shortage at the publisher. Usually sent within 2 to 6 days.
Free shipping for orders over 25€ within Greece

Δεν βρήκατε το βιβλίο που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: to@lexikopoleio.com

Όλοι ξέρουμε τι γίνεται στην ΕΡΤ. Ή τουλάχιστον μπορούμε να φανταστούμε. Όμως για μια ακόμα φορά η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο άγρια φαντασία.
Η μαρτυρία του Σπύρου Κρίμπαλη είναι η συγκλονιστική μαρτυρία ενός επαγγελματία της τηλεόρασης που έρχεται αντιμέτωπος με τη Βαθιά σήψη του συστήματος μόνο και μόνο επειδή επιμένει να κάνει τη δουλειά του. Άλλοτε αποστασιοποιημένος και άλλοτε εν θερμώ αποκαλύπτει με διεισδυτικότητα και χιούμορ έναν αθέατο αλλά κατά Βάθος γνώριμο κόσμο. Το Ραδιομέγαρο παρουσιάζεται ως το ιδανικό σκηνικό μιας ιλαροτραγωδίας που ξεπερνά τα όρια του προσωπικού και αναδεικνύει γλαφυρό όψεις της εθνικής μας παθογένειας.
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, παραγωγοί, δημόσιοι υπάλληλοι, εγκάθετοι του υπουργείου και πολλοί άλλοι παρελαύνουν επωνύμως από τις σελίδες αυτού του βιβλίου για να μας πουν ένα κομμάτι από την αλήθεια τους. Η μαρτυρία του συγγραφέα είναι υποκειμενική αλλά ταυτόχρονα τεκμηριωμένη σε πλήθος δημοσιευμάτων και άλλων κειμένων που παρατίθενται αυτούσια. Παρά το τραγικό της υπόβαθρο η αφήγηση διατηρεί μια γάργαρη ελαφρότητα που κατά τόπους γίνεται ξεκαρδιστική.
ISBN: 9789606390548
Publication date: 2019
Pages: 288