banner

David Litchfield

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Η νύχτα που τα φώτα άναψαν

Η Χέδερ είναι ένα μικρό κορίτσι που ονειρεύται να ταξιδέψει στα αστέρια μιας και η ζωή στη Γη τής μοιάζει πολύ κοινότυπη. Τα βράδια, το σκάει από το σπίτι της και πηγαίνει στον Μεγάλο Βράχο, στο ξέφωτο του δάσους, για να στείλει τα φωτεινά σινιάλα της στον ουρανό. Η λαχτάρα της είναι να επικοινωνήσει με κάποιον εκεί έξω. Και θα τα καταφέρει! Ο Ιπτάμενος Δίσκος έρχεται. Τελικά, όμως, η Χέδερ θα φύγει; Μήπως όλη μαγεία που αναζητά βρίσκεται από την αρχή δίπλα της;


Το 4ο βιβλίο του David Litchfield κυκλοφορεί στην Ελλάδα ταυτόχρονα με το Ηνωμένο Βασίλειο και είναι εντυπωσιακό! Ο αγαπημένος εικονογράφος και συγγραφέας αλλάζει εντελώς θέμα και μάς προτείνει μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας, με ιπτάμενους δίσκους, εξωγήινους και βόλτες στα αστέρια. Επηρεασμένος από τις παιδικές του αναμνήσεις και τις αγαπημένες τους scifi ταινίες, καταφέρνει να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη μοναξιά και την αγάπη με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο!
0,00 €

Ο αρκούδος και το πιάνο

Μια μέρα, μέσα στο δάσος, ένα μικρό αρκουδάκι ανακάλυψε κάτι που δεν είχε ξαναδεί ποτέ. "Τι είναι άραγε αυτό το παράξενο πράγμα;" σκέφτηκε. Και άπλωσε διστακτικά την πατούσα του για να το αγγίξει... Ο μικρός αρκούδος θα μάθει μόνος του να παίζει το πιάνο και κάποια στιγμή οι υπέροχες μελωδίες του θα φτάσουν στα αυτιά ενός κοριτσιού και του πατέρα της που έκαναν βόλτα στο δάσος. Αυτοί θα του μιλήσουν για τη μουσική, την μεγάλη πόλη και τα κονσέρτα που μπορεί να δώσει εκεί και τελικά θα τον πείσουν να τολμήσει το ταξίδι! Ο αρκούδος θα γνωρίσει μεγάλη δόξα, θα δώσει συναυλίες, θα κερδίσει μουσικά βραβεία μέχρι που μια μέρα η νοσταλγία του για τους φίλους και το δάσος θα τον κάνουν να επιστρέψει. Και τότε θα ζήσει μια μεγάλη έκπληξη! Μια τρυφερή ιστορία γεμάτη πάθος για τη μουσική που δείχνει την αξία του να κυνηγά κανείς τα όνειρά του, την βαθιά ανακούφιση που νιώθει κανείς όταν έχει μαζί του τους φίλους και την οικογένειά του και την εφήμερη χαρά που προσφέρει η δόξα και η δημοσιότητα.
από
13,90 € 11,10 €

Ο Αρκούδος, το πιάνο και η τελευταία συναυλία

Μήπως θυμάστε την ιστορία του Αρκούδου που βρήκε ένα πιάνο στο δάσος; Που ακολούθησε το όνειρό του ταξιδεύοντας στη μεγάλη πόλη κι έγινε διάσημος μουσικός; Αυτός ο Αρκούδος που έκανε όλα του τα όνειρα πραγματικότητα! Ε, ήρθε η ώρα να μάθουμε πώς τελειώνει αυτή η ιστορία... Ο David Litchfield επιστρέφει με ένα βιβλίο από την πετυχημένη σειρά Ο Αρκούδος και το Πιάνο, θέλοντας να κλείσει την τριλογία του ήρωα που τον καθιέρωσε στην παγκόσμια αγορά του παιδικού βιβλίου. Πρόκειται για μια ιστορία όπου η πατρότητα, η φιλία, η συμπόρευση και η ελπίδα γεμίζουν με μουσικές νότες και δίνουν ένα ακόμα εντυπωσιακό βιβλίο, γεμάτο συναίσθημα.
από
12,90 € 11,61 €

Ο Αρκούδος, το Πιάνο, ο Σκύλος και το Βιολί

"Τι θα κάνουμε Ούγκο;" είπε ο Έκτορας καθώς περπατούσαν παρέα προς το σπίτι.
"Η μουσική μου είναι ξεπερασμένη. Ποιος θέλει να ακούσει έναν γέρο βιολιστή, όταν μπορεί να ακούσει τον διάσημο Αρκούδο-πιανίστα;"
από
13,90 € 11,10 €

Ο παππούς μου έχει φίλο έναν γίγαντα

"Οι παλάμες του είναι πλατιές σαν τραπέζια, τα πόδια του είναι μακριά σαν κολώνες και οι πατούσες του είναι τόσο μεγάλες που μοιάζουν με βάρκες. Καταλαβαίνεις ποιον εννοώ;", ρώτησε ο παππούς.
"Ναι", μουρμούρισε ο Νικόλας. "Τον μυστικό γίγαντα. Όμως, όλα αυτά είναι ένα Ψέμα!"
Ο Νικόλας αρνείται να πιστέψει ότι στην πόλη ζει ένας μυστικός γίγαντας που κάνει συνέχεια αγαθοεργίες και ο μόνος που τον γνωρίζει είναι ο παππούς. Μα πώς να κρύβεται, άλλωστε, ένας τόσο τεράστιος άνθρωπος; Και γιατί να μην θέλει να τον δει κανείς; Όμως, όλα θα αλλάξουν όταν μια μέρα, ξαφνικά, οι δυο τους θα συναντηθούν και τότε...

Άλλη μια υπέροχη ιστορία που μιλά για την αξία της φιλίας, της υπομονής και της αποδοχής της διαφορετικότητας με τρόπο άλλοτε αστείο και άλλοτε συγκινητικό. Το δεύτερο βιβλίο του ταλαντούχου εικονογράφου/συγγραφέα David Litchfield που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες στη Αγγλία έχει ήδη δημιουργήσει πολλούς φίλους σε όλο τον κόσμο.

από
13,89 € 11,10 €