banner

Άγγελος Αγγέλου

Προβολή ως
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Ένα αλφάβητο ταξίδι

Πόσο μακριά μπορεί να μας ταξιδέψει το 'Aλφα,
σε τι μπελάδες θα μας βάλει το Βήτα
και πόσο καλοί συνοδοιπόροι
θα αποδειχθούν το Κάπα και το Όμικρον;

Ένα βιβλίο για όλα τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν την Αλφαβήτα, ξεκινώντας έτσι το πιο μαγευτικό ταξίδι της ζωής τους!

από
10,00 € 8,00 €

Ένας πραγματικός ιππότης

Το συγγραφικό δίδυμο συνεργάζεται με τον Πέτρο Μπουλούμπαση και μας συστήνει έναν υπέροχο ήρωα· ένα αγόρι που ονειρεύεται μια μέρα να γίνει ιππότης, και βάζει τα δυνατά του να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια: ασπίδα, σπαθί, περικεφαλαία. Όταν όμως το κορίτσι θα χρειαστεί τη βοήθειά του, θα καταλάβει πως τα πραγματικά εφόδια είναι η θέληση, η προσπάθεια και η επιμονή.
από
12,90 € 11,60 €

Κι εμείς καλύτερα!

Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσαν δυο αδέρφια, ο Πάνος και η Λένα.

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Έχετε δίκιο, δε γίνεται να τελειώσει τόσο γρήγορα ένα παραμύθι.

Ακόμα δεν άρχισε…

Ένα περιπετειώδες παραμύθι «καληνύχτας», που τελειώνει και αρχίζει,

αρχίζει και τελειώνει, μέχρι να κοιμηθούν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

από
14,99 € 13,49 €

Ο μικρός Κοπέρνικος και ο πόλεμος των άσπρων

Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα; Το μπλε, το κόκκινο, το κίτρινο ή μήπως το πράσινο; Όποιο και να είναι πάντως, σίγουρα δεν θα σας άρεσε καθόλου να κολυμπάτε μέσα σε αυτό ή να το βρίσκετε πασαλειμμένο πάνω στα μαλλιά, στα ρούχα και στα παπούτσια σας, όπως ακριβώς συνέβη εκείνη τη μέρα στον μικρό Κοπέρνικο και την παρέα του!
από
11,00 € 8,80 €

Ο μικρός Κοπέρνικος και ο πύργος με τα μυστικά

Θα μπαίνατε ποτέ μέσα σε έναν σκοτεινό ερειπωμένο πύργο; Όχι; Κι αν ξέρατε ότι εκεί κρύβονταν μυστικά και πολύτιμοι θησαυροί; Πάλι όχι; Κι αν αυτοί οι θησαυροί κινδύνευαν να πέσουν σε... λάθος χέρια; Ε λοιπόν, με αυτή την πρόκληση ήρθαν αντιμέτωποι εκείνη τη μέρα ο μικρός Κοπέρνικος και η παρέα του.
από
11,00 € 8,80 €

Ο Μικρός Κοπέρνικος Και Οι Πειρατές Του Φάρου

Θα σας άρεσε να είστε πειρατές; Να οργώνετε τις θάλασσες με τη γαλέρα σας, αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς; Ή μήπως φοβάστε τα κύματα και τρέμετε στην ιδέα ότι θα καταλήξετε ναυαγοί σε κάποιο ερημονήσι; Ε λοιπόν, αυτό ακριβώς συνέβη εκείνη τη μέρα στον μικρό Κοπέρνικο και την παρέα του.
από
11,00 € 8,80 €

Στόουν - 1. Χαμένος στην Υπογειάνα

Βαθιά μέσα στη γη, κάτω από ηφαίστεια και λίμνες, μέσα από τούνελ και σπηλιές, βρίσκεται η Υπογειάνα: ένας κόσμος γεμάτος πολύχρωμα πετρώματα, ποτάμια από λάβα και περίεργους κατοίκους όπως Μπερμπς, Φαταούλες, Νεροσταλίδες και Σπηλαιογίγαντες! Μα τι σημασία θα είχαν όλα αυτά για εμάς, αν μια μέρα, σε μια παράξενη συγκυρία του χρόνου και της στιγμής, ένα μικρό πετραδάκι, ο Στόουν, δε χανόταν στα μέρη αυτά; Ψάχνοντας να ανακαλύψει από πού προέρχεται, πώς δημιουργήθηκε και πού είναι το σπίτι του, ξεκινάει μια περιπετειώδη, συναρπαστική περιπλάνηση στον άγνωστο αυτόν κόσμο, κάνοντας πολλούς φίλους, αλλά και... πονηρούς εχθρούς!
από
16,60 € 14,94 €

Φίλοι πάνω κάτω


Ο παππούς της Κατερίνας μένει στον τελευταίο όροφο μιας ΜΕΓΑΛΗΣ πολυκατοικίας με κλειδωμένες πόρτες, κλειστά παράθυρα και φαρδιά μπαλκόνια, πάντα έρημα και βουβά.
Μια μέρα όμως, η μπάλα της Kατερίνας πέφτει στο κάτω μπαλκόνι...
"Ποιος να μένει άραγε εκεί;" αναρωτήθηκε ο κύριος Αντρέας.
"Θα μάθουμε αμέσως!" είπε αποφασιστικά η Κατερίνα και, τραβώντας απ’ το χέρι τον παππού της,
κατέβηκαν γρήγορα στον κάτω όροφο.
Το κουδούνι έγραφε...
από
12,99 € 11,25 €