banner

Λουίζα Μέυ Άλκοτ

View as
Sort by
Display per page

Μικρές κυρίες

Η Μεγκ, η Μπεθ, η Τζο και η Έιμι είναι οι τέσσερις αδερφές Μαρτς, που αγαπούν τρυφερά η μια την άλλη. Ζουν από κοντά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, αφού ο πατέρας τους υπηρετεί στον στρατό. Η ζωή τους είναι δύσκολη και τα οικονομικά μέσα λιγοστά, αλλά με τη βοήθεια της προικισμένης μητέρας τους καταφέρνουν να δίνουν χρώμα στην αβεβαιότητα και τη στέρηση, να ανακαλύπτουν την καλή πλευρά κάθε πράγματος και να χαίρονται με αυτά που τους προσφέρει η ζωή. Νικούν τις ματαιοδοξίες και τις επιπολαιότητες της νιότης, τα λάθη και τα ελαττώματά τους και επικεντρώνονται στο να βοηθούν φτωχούς και άρρωστους γείτονες αγνοώντας τις αντιδράσεις του κοινωνικού περιβάλλοντος. Οι δοκιμασίες και οι δυσάρεστες περιπέτειες δεν σταματούν ποτέ, αλλά εκείνο που τις κρατά ενωμένες είναι η αγάπη που πλημμυρίζει το φτωχό σπιτικό τους.
από
12.50 € 10.00 €

Μικρές κυρίες

Τέσσερις προικισμένες αδελφές μεγαλώνουν στη Νέα Αγγλία την εποχή του Αμερικανικού Εμφύλιου πολέμου. Η Μεγκ είναι όμορφη, η Τζο ταλαντούχα στο γράψιμο, η Μπεθ παίζει πιάνο και συνθέτει, ενώ η Έιμυ ζωγραφίζει. Στην πορεία του μυθιστορήματος παρακολουθούμε τα τέσσερα κορίτσια να διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους και να γίνονται ολοκληρωμένες γυναίκες. Η μητέρα τους, που βρίσκεται στο κέντρο της ζωής τους, τους εμπνέει την πίστη στον εαυτό τους, τους διδάσκει τρόπους για να ξεπερνούν κάθε δυσκολία και τους μαθαίνει να είναι ειλικρινείς. Πάνω απ΄ όλα όμως, τους εμπνέει την πίστη στη ζωή. Ένα πολυδιαβασμένο και πολυαγαπημένο μυθιστόρημα που εξακολουθεί να συναρπάζει χάρη στους κρυστάλλινους χαρακτήρες του και τα διαχρονικά μηνύματα που το διαπνέουν.
από
11.80 € 9.40 €

Μικρές Κυρίες

Γνωρίστε τις αδερφές Μαρτς – τη Μεγκ, την Τζο, την Μπεθ και την Έιμυ. Η ζωή στο σπίτι είναι δύσκολη: ο πατέρας τους λείπει στον πόλεμο και η μητέρα τους αγωνίζεται για να τα φέρει βόλτα. Αλλά, πότε με το γέλιο πότε με το κλάμα, αυτά τα τέσσερα κορίτσια ξεπερνούν τα προβλήματά τους καθώς μεγαλώνουν για να γίνουν μικρές κυρίες.
0.00 €