banner

Pierdomenico Baccalario

View as
Sort by
Display per page

Century: Ο δράκος της θάλασσας

Κάθε εκατό χρόνια η ανθρωπότητα δοκιμάζεται.
Κάθε εκατό χρόνια τέσσερις έφηβοι πρέπει να ανταποκριθούν σε μία πρόκληση.
Μόλις έχουν περάσει άλλα εκατό χρόνια και έχουν επιλεγεί τα παιδιά.
Μετά από τη Ρώμη, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, η πρόκληση συνεχίζεται
στη Σαγκάη, την πόλη του Νερού.
από
14.35 € 11.50 €

Century: Το δαχτυλίδι της φωτιάς

Κάθε εκατό χρόνια η ανθρωπότητα δοκιμάζεται. Κάθε εκατό χρόνια τέσσερις έφηβοι πρέπει να ανταποκριθούν σε μία πρόκληση. Μόλις έχουν περάσει άλλα εκατό χρόνια και έφτασε η ώρα να επιλεγούν οι έφηβοι. Η πρόκληση θα αρχίσει από τη Ρώμη, την πόλη της Φωτιάς.
0.00 €

Century: Το πέτρινο αστέρι

Κάθε εκατό χρόνια η ανθρωπότητα δοκιμάζεται. Κάθε εκατό χρόνια τέσσερις έφηβοι πρέπει να ανταποκριθούν σε μία πρόκληση. Μόλις έχουν περάσει άλλα εκατό χρόνια και έφτασε η ώρα να επιλεγούν οι έφηβοι. Η πρόκληση συνεχίζεται στη Νέα Υόρκη, την πόλη της Γης.
0.00 €

Emporium - Οι 3 γρίφοι

Γνωρίζετε το κρυστάλλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας; Το λυχνάρι του Αλαντίν; Υπάρχουν πολλά μαγικά αντικείμενα στον κόσμο και στο Άπλκρος, ένα μικρό χωριό κρυμμένο στην καρδιά της Σκοτίας, υπάρχει ένα μαγαζί όπου είναι φυλαγμένα τέτοια αντικείμενα. Κάθε ενενήντα εννέα χρόνια, επτά οικογένειες το διεκδικούν. Ανάμεσά τους και οι τρομεροί Άσκελ, διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν…
0.00 €

La boutique vif-argent Tome 2

Que se passe-t-il dans le petit village d'Applecross ? Les moutons disparaissent, les filets de pêcheurs sont déchirés... La rumeur raconte qu'un inquiétant personnage rôde dans les environs : Jack, l'Homme Vert, à la recherche d'un objet magique bien particulier. Lancés sur ses traces, Finley et Aiby parviennent jusqu'aux grilles de la Villa Épouvant. Oseront-ils les franchir ?
7.90 €

Επιχείρηση τριπλό διαμάντι

Αν τύχει κάποτε να πάτε στο Άμστερνταμ και να κάνετε βόλτα στα κανάλια, μπορεί να τη δείτε… ή μάλλον όχι, ούτε καν που θα την προσέξετε. Η οικία Ιντρίγκ είναι πράγματι μια μονοκατοικία που μοιάζει εντελώς φυσιολογική. Μόνο που δεν είναι καθόλου φυσιολογική η οικογένεια που μένει εκεί. Ε, ναι, γιατί οι Ιντρίγκ ασχολούνται με κάτι πολύ ξεχωριστό... Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μια πραγματική οικογένεια κατασκόπων! Ο Λάζλο Ιντρίγκ φορούσε ένα λινό γαλάζιο κοστούμι, λευκά παπούτσια και κρατούσε μια τσάντα με το φαγητό που μασουλούσε όση ώρα περίμενε. Ίσιωσε το μουστάκι του, όλος χαρά που το σχέδιο είχε στεφθεί με επιτυχία. "Αχ! Η νέα γενιά των Ιντρίγκ μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους σήμερα", μονολόγησε, διαπιστώνοντας πως και ο Μάρκους είχε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και τώρα περιεργαζόταν μ’ έναν μεγεθυντικό φακό ένα ένα τα μάρμαρα του ιερού. "Μπίνγκο!" είπε ξαφνικά ο Μάρκους και με τα λαστιχένια γάντια του έσπρωξε μια από τις μαρμάρινες πλάκες. Η πλάκα άνοιξε λες και ήταν πράγματι συρτάρι, αποκαλύπτοντας μια μικρή εσοχή. "Ιδού ο μυστηριώδης πάπυρος του Διόσκουρου! Δύο λεπτά και τριάντα τέσσερα!" αναφώνησε τότε σταματώντας το χρονόμετρο. "Καταπληκτικά!"
από
9.90 € 7.90 €

Η επιστροφή του τσάρου

Ο τσάρος Νικόλαος Β΄, τραυματισμένος στο κεφάλι από το σπαθί ενός σαμουράι, αναγκάζεται να διασχίσει με απόλυτη μυστικότητα όλη τη Σιβηρία, για να ξεφύγει από τους επίδοξους δολοφόνους του. Μεταμφιέζεται σε κυνηγό και, με μοναδική του συντροφιά τον Γιάκοβ, ένα αγόρι που υποστηρίζει ότι μιλάει με τα πνεύματα, ταξιδεύει στα δάση της Σιβηρίας, αντιμέτωπος με άγρια ζώα, και ονειρεύεται μια απέραντη σιδηροδρομική γραμμή κι ένα μεγάλο τρένο που θα ενώνει κόσμους μακρινούς.
από
9.90 € 8.90 €

Μηνάς Μινιατούρας - Μόνος και αόρατος στο σπίτι (Τα συμμαθητάκια 6)

Καλώς ήρθατε στο σχολείο της Φτερνιζούπολης!

Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός... Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2· της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών!

Η δασκάλα δεν τον βλέπει όταν σηκώνει το χέρι του, οι συμμαθητές του δεν τον βλέπουν όταν χωρίζονται σε ομάδες για να παίξουν ποδόσφαιρο, η αδερφή του δεν τον βλέπει όταν πρέπει να πάει στο μπάνιο...
Με λίγα λόγια, το να είσαι αόρατος είναι η πιο άχρηστη σουπερ-δύναμη του κόσμου! Δεν μπορούσε να είναι υπερήρωας; Να έχει βιονική όσφρηση; Ή φωτονική μνήμη; Ώσπου μια ωραία μέρα...

από
11.10 € 8.88 €

Μια εκδρομή για πολλά κλάματα! (Τα συμμαθητάκια 12)

Καλώς ήρθατε στο σχολείο της Φτερνιζούπολης! Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός... Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2· της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών! Ώρα για εκδρομή! Οι μαθητές του Β2 της Φτερνιζούπολης δεν κρατιούνται από τη χαρά τους. Ονειρεύονται κάστρα, περιπέτειες και κρυμμένους θησαυρούς. Μόνο που ο διευθυντής Φοίβος Φοβέρας αποφάσισε να τους στείλει στο πιο βαρετό μέρος του κόσμου. Τα παιδιά είναι απαρηγόρητα... Ίσως επειδή ακόμα δεν ξέρουν ότι και στο πιο βαρετό μέρος μπορείς να περάσεις υπέροχα!
από
11.10 € 8.88 €

Μυστικός κώδικας

ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΙΝΤΡΙΓΚ!

Αν τύχει κάποτε να πάτε στο Άμστερνταμ και να κάνετε βόλτα στα κανάλια, μπορεί να τη δείτε… ή μάλλον όχι, ούτε καν που θα την προσέξετε. Η οικία Ιντρίγκ είναι πράγματι μια μονοκατοικία που μοιάζει εντελώς φυσιολογική.
Μόνο που δεν είναι καθόλου φυσιολογική η οικογένεια που μένει εκεί. Ε, ναι, γιατί οι Ιντρίγκ ασχολούνται με κάτι πολύ ξεχωριστό… Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μια πραγματική οικογένεια κατασκόπων!

από
9.90 € 7.90 €