banner

Isabel Sanchez Vegara

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Άννα Φράνκ

Μια νέα σειρά ιστοριών με τις οποίες νεαρά και λιγότερο νεαρά κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν ποιες ήταν και τι κατόρθωσαν οι σπουδαιότερες της σύγχρονης ιστορίας. Σχεδιάστριες, ζωγράφοι, εξερευνήτριες, επιστημόνισσες... Γυναίκες μοναδικές από τις οποίες έχουμε πολλά να μάθουμε και με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε. Γυναίκες όπως η Αννα Φρανκ, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.
0,00 €

Μικρά αγόρια με μεγάλες ιδέες: Πελέ

Μια σειρά ιστοριών με τις οποίες κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν τη ζωή και τα κατορθώματα των σπουδαιότερων ανθρώπων από τον χώρο του αθλητισμού, της επιστήμης, της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας, της τέχνης... Άνθρωποι λαμπροί και μοναδικοί από τους οποίους έχουμε πολλά να μάθουμε και με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε. Άνθρωποι όπως ο Πελέ, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.
από
12,99 € 10,40 €

Μικρά αγόρια με μεγάλες ιδέες: Στιβ Τζομπς

Στιβ Τζομπς Μια σειρά ιστοριών με τις οποίες κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν τη ζωή και τα κατορθώματα των σπουδαιότερων ανθρώπων από τον χώρο της σχεδίασης, του αθλητισμού, της επιστήμης, της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας… Άνθρωποι λαμπροί και μοναδικοί από τους οποίους έχουμε πολλά να μάθουμε και με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε. Άνθρωποι όπως ο Στιβ, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.
από
12,99 € 10,40 €

Ντέιβιντ Μπόουι

Μια σειρά ιστοριών με τις οποίες κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν τη ζωή και τα κατορθώματα των σπουδαιότερων ανθρώπων από τον χώρο της επιστήμης, του αθλητισμού, της λογοτεχνίας, του χορού, της τέχνης, της φιλοσοφίας... Άνθρωποι λαμπροί και μοναδικοί από τους οποίους έχουμε πολλά να μάθουμε και με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε. Άνθρωποι όπως ο Ντέιβιντ, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.
από
12,99 € 9,60 €

Σιμόν ντε Μποβουάρ

Μια νέα σειρά ιστοριών με τις οποίες νεαρά και λιγότερο νεαρά κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν ποιες ήταν και τι κατόρθωσαν οι σπουδαιότερες της σύγχρονης ιστορίας. Σχεδιάστριες, ζωγράφοι, εξερευνήτριες, επιστημόνισσες... Γυναίκες μοναδικές από τις οποίες έχουμε πολλά να μάθουμε και με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε. Γυναίκες όπως η Σιμόν ντε Μποβουάρ, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.
από
12,99 € 10,40 €

Στίβεν Χόκινγκ (μικρά αγόρια με Μεγάλες Ιδέες)

Στίβεν Χόκινγκ Μια σειρά ιστοριών με τις οποίες κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν τη ζωή και τα κατορθώματα των σπουδαιότερων ανθρώπων από τον χώρο της επιστήμης, του αθλητισμού, της λογοτεχνίας, του χορού, της τέχνης, της φιλοσοφίας… Ανθρωποι λαμπροί και μοναδικοί από τους οποίους έχουμε πολλά να μάθουμε και με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε. Ανθρωποι όπως ο Στίβεν, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.
από
11,99 € 9,60 €

Τζέιν Γκούντολ

Μια νέα σειρά ιστοριών με τις οποίες νεαρά και λιγότερο νεαρά κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν ποιες ήταν και τι κατόρθωσαν οι σπουδαιότερες της σύγχρονης ιστορίας. Σχεδιάστριες, ζωγράφοι, εξερευνήτριες, επιστημόνισσες... Γυναίκες μοναδικές από τις οποίες έχουμε πολλά να μάθουμε και με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε. Γυναίκες όπως η Τζέϊν Γκούντολ, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.
από
12,99 € 10,40 €