banner

Catherine Ard

View as
Sort by
Display per page

Μαθητευόμενος αστροναύτης

Είσαι έτοιμος να γίνεις αληθινός αστροναύτης; Το βιβλίο αυτό θα σου μάθει τα πάντα για το διάστημα, την αστρονομία, τη ζωή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και τόσα άλλα. Εκτοξεύσου σε μια απίθανη διαστημική αποστολή και μάθε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι αστροναύτης, με τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του. Μια φανταστική νέα σειρά βιβλίων που καλλιεργεί το ενδιαφέρον των παιδιών για τις θετικές επιστήμες και τα ενθαρρύνει να μάθουν ένα σωρό πράγματα για διάφορα επαγγέλματα.
0.00 €

Μαθητευόμενος επιστήμονας

Είσαι έτοιμος να γίνεις αληθινός επιστήμονας; Το βιβλίο αυτό θα σου μάθει τα πάντα για τις εποχές, τους διάφορους βιότοπους, το ανθρώπινο σώμα και τόσα άλλα. Δούλεψε σε ένα πολυάσχολο επιστημονικό εργαστήριο και μάθε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είναι επιστήμονας, με τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του. Μια φανταστική νέα σειρά βιβλίων που καλλιεργεί το ενδιαφέρον των παιδιών για τις θετικές επιστήμες και τα ενθαρρύνει να μάθουν ένα σωρό πράγματα για διάφορα επαγγέλματα.
0.00 €

Στο νοσοκομείο

Καλούμε όλους τους Μικρούς Εξερευνητές!
Ας γνωρίσουμε πώς λειτουργεί ένα νοσοκομείο, καθώς και τους καταπληκτικούς ανθρώπους που δουλεύουν κάθε μέρα εκεί. Άνοιξε τα παραθυράκια για να δεις μέσα στα δωμάτια, να μάθεις για τις εγχειρήσεις και να ανακαλύψεις πώς βγαίνουν οι ακτινογραφίες.

• ΤΟΣΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ! Μάθε πόσες σημαντικές δουλειές κάνουν οι άνθρωποι στο νοσοκομείο. Συνάντησε τεχνολόγους ακτινολόγους, χειρουργούς, τραυματιοφορείς και πολλούς ακόμα!
• Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Άνοιξε τα παραθυράκια για να εξερευνήσεις τη μαιευτική κλινική!
• ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ Ρίξε μια ματιά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για να δεις περί τίνος πρόκειται!

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ!

από
14.39 € 12.95 €